Gülben Ergen, organ bağışına dikkat çekmek amacıyla dün gece Zorlu Performans sahnesinde müthiş bir konsere imza attı. Konsere gelen müzikseverler organ bağışında bulunarak kampanyaya destek oldu.

Gülben Ergen’in günlerdir hazırlandığı ve “Şarkılar hayat bekleyenlere umut olacak organ bağışlayın hayat kurtarın !” çağrısıyla başlattığı organ bağışı kampanyasının konseri geçtiğimiz akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti. Konserinde salonu dolduran hayranlarının duyarlılığına teşekkür eden Gülben Ergen, performansı ve sürprizleriyle izleyicileri mest etti.

Dünden bugüne hit olmuş şarkılarını Zorlu PSM’yi dolduran hayranlarıyla bir ağızdan seslendiren Gülben Ergen’in konserinin en duygusal anları ise Almanya'da tedavi gören Kartal bebeğin müzisyen annesiyle sahneyi paylaştığı anlardı. Seyircilere organ bağışı kampanyasının başlama sebebi Kartal bebeğin tedavisinin iyi gittiğini müjdeleyen Gülben Ergen, anne Ahu Yıldırım’ı sahneye piyano çalmaya davet etti. Ahu Yıldırım‘ın piyano performansı eşliğinde ‘Teşekkür Ederim’ şarkısını seslendiren Gülben Ergen sahnede duygusal anlar yaşadı.

İzleyicilerin girişte organlarını bağışladığı konseri izleyenler arasında Deniz Seki, Nihat Odabaşı, Tanju Babacan ve annesi Gülser Bayar de vardı.

Editör: TE Bilisim