"Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum" şarkısı ile hayranlarını selamlayan Hakan Altun, seslendirdiği romantik şarkılara konserinin ilk bölümünde duygusal rüzgarlar estirdi.

Konserinin ikinci bölümüne hareketli şarkılar ile başlayan başarılı sanatçı, ''Hemen her konserimde alkışlayanlara dolar, euro ve altın gibi şeyler temenni ediyorum. İyi dilekleri alışkanlık haline getirmişiz işte hoş görün... Yoksa döviz kurlarının nabzını biz tutmuyoruz sahnemizde. Dolar bayağa düştü ama yinede Allah size alkış başına 500 bin dolar versin.'' sözleri ile etkinlik alanını dolduran yüzlerce kişiyi güldürdü.

Bir Şarkıda Kendisi İçin…

Konserinin bitmesine yakın Hakan Altun “Cengiz Kurtoğlu benim için yaşayan efsanedir, eminim herkes için de öyledir. Değerli abim ile çıkardığımız “Usta-Çırak” albümünden bir şarkı söyleyeceğim. Yıllar önce gençlik yıllarında yazmış olduğum bir şarkıydı. Yaşlılık dönemlerimde söylemeyi nasip etti yaradan. Bütün şarkıları gece boyunca sizin için söyledim ama müsaade ederseniz bu şarkıyı bu gece kendim için söylemek istiyorum.” Diyerek “Yorgun Yıllarım” şarkısını seslendirdi.

Öte yandan konserde doğu gününü kutlayan Jolly Joker'in ortağı İbrahim Sayın, yeni yaşına Hakan Altun şarkıları ile girdi. Mekanın bir bölümünü doğum günü organizasyonu için kapatan Sayın, kutlamalar sırasında misafirleri tarafından altın ve para yağmuruna tutuldu. Bu anları sahneden fark eden ünlü sanatçı Hakan Altun, İbrahim Sayın'ı sahne önüne davet ederek doğum gününü kutlarken, üzerine takılan altın ve paraları fark edince espriyi patlattı. ''Ben sahneyi biraz daha uzatacağım. Sen biraz daha dolaş. Takılara ortağız İbrahimciğim.'' diyerek herkesi kahkahalara boğan Altun, iki saat süren ve yaklaşık iki bin kişinin katıldığı konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.

Editör: TE Bilisim