Burhan Bayar ve Şakir Askan'ın efsane eseri 'Unutamadım' (Kaç Kadeh Kırıldı), ISTANBUL ARABESQUE PROJECT'in farklı düzenlemesi ve 20 sene sonra ilk kez stüdyoya giren KAMURAN AKKOR'un yorumuyla adeta devleşti.

Yaylı enstrümanların, akustik gitar, elektrogitar, bas gitar, davul, klavyeler ve perküsyonların kullanıldığı düzenlemenin miks ve mastering işlemleri, Sarı Ev Stüdyoları'nda Barış Büyük tarafından yapıldı.

'Unutamadım' klip çekimi, Sanatlı Karınca Prodüksiyon tarafından, Kamuran Akkor ve Onur Şenay'ın Gayrettepe'de kurduğu KATS Sahne'de gerçekleşti.

Arabesk aşkıyla kurulan, rock barlardan jazz kulüplerine, birçok kapının, arabesk müziğe açılmasında büyük emekleri olan ISTANBUL ARABESQUE PROJECT, hayranı oldukları, genç nesilin mutlaka tanımasını istedikleri, döneminin en büyük yıldızlarından KAMURAN AKKOR ile büyük Müslüm Gürses eserini yorumlamaktan gurur duyduğunu belirtti.

DMC etiketiyle yayımlanan KAMURAN AKKOR ve ISTANBUL ARABESQUE PROJECT birlikteliği, bu single sonrasında sahnelerde de kendini göstermeye hazırlanıyor.

Editör: TE Bilisim