2009 yılında çıkardığı albümüyle birçok müzik eleştirmeni tarafından tam not alan ve dünya çapında en çok dinlenen şarkılardan biri olan “Animal”a imza atan Miike Snow, sadece radyoların değil aynı zamanda festivallerin, dans pistlerinin ve birçok filmin soundtracklerinin ve reklamın da vazgeçilmezlerinden biri olmuştu. İkinci albümü büyük merak konusu olan Miike Snow şimdi ikinci albümü “Happy To You” ile yine çok iddialı bir albüme imza atıyor.

 Andrew Wyatt, Christian Karlsson ve Pontus Winnberg’den oluşan Miike Snow; pop, elektronik ve rock müzik öğelerini harmanlayan albümünün ilk single’ı “
Devil’s Work” ve ardından ikinci single “Paddling Out” ile radyolara hızlı bir giriş yaptı. 18 ay boyunca 27 ülkeyi gezen Miike Snow’un “Happy To You” isimli yepyeni albümü İsveç’de kaydedildi.
 
                      Ünlü İsveçli yönetmen ve sanat yönetmeni Andreas Nilsson’ın da katkılarıyla hazırlanan albüm müziğiyle olduğu kadar görsel öğeleriyle de dikkat çekiyor. Albümün son videosu The Wave ise geçtiğimiz günlerde dinleyicilerle buluştu.
 
Albümü http://bit.ly/Happy2UDinle ‘den ücretsiz dinleyebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim