İtalya’nın son dönem en ünlü tenorlarından dünyaca ünlü Patrizio Buanne, Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası ile bir konser vermek için Türkiye’ye geliyor. 3 Haziran gecesi Kuruçeşme Arena’da boğaz esintisi eşliğinde gerçek bir müzik ziyafetine şahit olacak olan misafirler, unutamayacakları bir gece yaşayacaklar.
 
Domingo, Pavarotti, Carreas’dan sonra yeni jenerasyonda en yetenekli müzisyenler arasında gösterilen Buanne, Enbe Orkestrası’nın eşliğinde ‘Americano’, ‘Fly Me to The Moon’,  ‘Mambo Italiano’,  ‘Solo tu My Baby’, ‘ This Kiss Tonight’ , ‘ Un Angelo’, ‘You’re My World’, ‘You Don’t Have To Say You Love Me’, ‘Bella Bella Signorina’, ‘You’re My Everything’ ve Napolitan Medley’in içinde de en popüler parçalardan ‘o Sole Mio’ ve ‘Santa Lucia’ parçalarını söyleyecek.
 
Gecenin büyük sürprizi ise dünyaca ünlü tenorun yine Enbe Orkestrası eşliğinde ‘Neredesin Sen’ adlı parçayı Türkçe olarak seslendirmesi olacak. Enbe’nin birbirinden değerli müzisyenleri ile birlikte ‘Speak Sofly Love’ ve ‘She’, şarkılarının yanısıra birçok  şarkıyı birlikte söyleyecek olan Patrizio Buanne, müzikseverler için kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak bekliyor.

Patrizio Buanne, Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası ile konser verecek ! Sanatçı bir tane de Türkçe şarkı seslendirecek.

Editör: TE Bilisim