Yaz aylarının vazgeçilmez eğlencesi olan konserler, Covid19 nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde İstanbul Açık Hava Gösteri Merkezi – Yenikapı’da devam ediyor.

Türkiye’de ilk olarak Kerki Solfej’in düzenlediği arabalı konserler Sertab Erener performansıyla devam edecek.1400 araç kapasiteli Türkiye’nin en büyük açık hava gösteri alanı olan İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi – Yenikapı’da gerçekleşecek olan etkinlikte, tüm misafirlerin ateşi ölçülecek ve araçlar dezenfekte edilecek. 

4 Temmuz Cumartesi günü hayranları ile buluşmaya hazırlanan Sertab Erener, yeni albümü Ben Yaşarım’ın ilk canlı performansını da yine bu konserde sergileyecek...

Hayranları ile buluşacağı için heyecanlı olduğunu belirten Sertab Erener; “Şu hayatımıza bizler bir de pandemi sığdırdık.! Bunu  da yaşamadık demeyiz, yani hayatta hiç bir şeye olmaz demeyeceksin . Bu yüzden arabalı konserler de ancak yüz yılda bir yaşanacak değişik bir deneyim ise gelin kaçırmayın beraber olalım, müzik bizi buluştursun" dedi.

Editör: TE Bilisim