“Vodafone Smart 6 Harbiye Açıkhava Konserleri”, İstanbul’da yaz gecelerinin en önemli müzikal duraklarından Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde izleyenlere unutulmaz akşamlar yaşatmaya hazırlanıyor.

23-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan konserlede, performanslarıyla 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan, Türkiye’nin en önemli sanatçılarını onbinlerce müziksever ile buluşturacak.

“Vodafone Smart 6 Harbiye Açıkhava Konserleri”  yaza Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan’la başlayacak. Pekkan, dünden bugüne milyonların diline dolanmış şarkılarıyla ve bu konser için hazırlanan özel kareografisiyle izleyenlere muhteşem bir akşam yaşatacak. Eğlenceli sahnesiyle Türk Pop Müziği’nin efsane grubu MFÖ ile devam edecek konserler, eşsiz sesiyle Birsen Tezer ve Bülent Ortaçgil’i aynı sahnede buluşturacak.
Türk Rock Müziği’nin güçlü kadın vokali Şebnem Ferah izleyenlerine büyülü bir akşam yaşatmaya hazırlanırken, “Eski Bir Rüya Uğruna” albümüyle müziğe geri dönen Teoman da geçmişten günümüze dillere dolanan şarkılarıyla dinleyicilere keyifli bir akşam yaşatacak. 

Vodafone Smart 6 Harbiye Açıkhava Konserleri’nin finalini ise Kenan Doğulu yapacak. Müzik ve eğlence dolu sahnesiyle kapanışı yapmak üzere Açıkhava Sahnesi’ nde çıkacak olan Doğulu’nun konserinde de büyük sürprizler var!
 
 
VODAFONE RED’LİLERE ÖZEL İNDİRİM...
 
Vodafone Red'liler 1., 2. ve 3. kategori biletlerini HARBIYE yazıp 6666’ya göndererek % 20 indirim ile alıyor.

 23-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek “Vodafone Smart 6 Harbiye Açıkhava Konserleri” ile birbirinden özel seslerle müziğe doymak için biletler Biletix’te! (www.biletix.com)
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek ve müzikseverlere unutulmaz bir hafta yaşatacak Vodafone Smart 6 Harbiye Açıkhava Konserleri’nin etkinlik takvimi:

23 Haziran Salı 2015 – Ajda Pekkan
24 Haziran Çarşamba 2015 – MFÖ
25 Haziran Perşembe 2015 – Birsen Tezer & Bülent Ortaçgil
27 Haziran Cumartesi 2015 – Şebnem Ferah
28 Haziran Pazar 2015 – Teoman
30 Haziran Salı 2015 – Kenan Doğulu
Editör: TE Bilisim