Dermatoloji uzmanı Dr. Mehmet Rahşan'la basının karşısına çıkan Işın Karaca, verdiği 38,5 kilonun ardından, sarkan bölgelerini toparlatmak için ameliyat olmak yerine, Venüs Legacy adlı cihaza girdiğini belirtip, "Gün geçmiyor ki kilo vermeyeyim, şu an da giden kilolarım tam 38,5. Arkadaşlarım beni 3 gün görmeseler, 3 gün sonra karşılarına zayıflamış olarak çıkıyorum, herkesi şaşırtıyorum" dedi.

Giden kilolarının kendisini mutlu ettiği kadar, endişelendirdiğini söyleyen Işın Karaca, "En büyük korkum, giden kiloların ardından vücudumda oluşacak sarkıklar, çatlaklardı. Çünkü kilolar gittikçe, deride sarkıklık kalıyor. Nasılsa ameliyat olurum diye düşünmüştüm, ama teknolojiden faydalandım, doktorumla birlikte haftada 2 gün girdiğim cihaz sayesinde vücudum süper toparlandı, ameliyata da gerek kalmadı" diyerek mutluluğunu belirtti.

IŞIN KARACA "2015'DE GELİNLİK GİYECEĞİM"

Türk Pop Müziği'nin dev yorumcusu Işın Karaca "38 beden oldum, erkek arkadaşım Tuğrul Bey, modacımla anlaşıp bir gelinlik hazırlatırsa hiç şaşırmam ve şaka bir yana; 2015'de gelin olacağım" diyerek, nikah masasına oturacağının da müjdesini verdi.

Işın Karaca'nın tüm vücudunda sarkan bölgelerinden kurtulmak için kullandığı Venüs Legacy, aynı zamanda cerrahi olmayan vücut biçimlendirme, kırışıklık hafifletme, rejim yapmadan incelme, cilt sıkılaştırma, toparlama ve lifting (germe) alanlarında kullanılıyor.

İyileşme süreci olmayan, ağrı ve rahatsızlık vermeyen ve sadece birkaç seansta etkisini gösteren Venüs Legacy, Kanada'da geliştirilmiş ve dünya genelinde 60 ülkede üst düzey medikal estetik uzmanları ve doktorlar tarafından kullanılmakta... Makinenin dünyadaki en büyük tanıtım faaliyeti iste Victoria's Secret Modelleri ile olmuş. Modeller, defile öncesinde daha ışıltılı görünmek için Venüs Legacy kullanıyor. Oyuncu Sofia Vergara (Modern Family dizisi yıldızı) ise, Emmy Ödüllerine Beverly Hills'teki Lancer Skincare adlı merkezde, Venüs Legacy ile hazırlanarak, cihaza dikkat çekmiş.
Editör: TE Bilisim