Yaza Veda Partisi, sanat,eğlence ve cemiyet dünyasından tanınmış isimlerini de ağırladı. Açılışa katılan ünlüler arasında Deniz Akkaya, Yasemin Bozkurt, Ebru Şallı, Çağla Kubat vardı. İş, Sanat ve Cemiyet hayatından ise; Banu Tarakçıoğlu, Nurcan-Turgay Artam, Zeynep-Dilaver Özturan, Beste Yurttaş, Duygu-Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu, Prof. Belkıs-Münci Kalaycıoğlu, Gül Ergi, Meral-Fikret Çalışıcı, SE-SAM Başkanı Yılmaz Atadeniz, Muharrem Erdemir, Oya Batum, Ruhat Mengi, Nihal-Prof.Dr. Ahmet Kurtaran,Duygu-Oktay Varıer gibi isimler davete katılan isimler arasındaydı.

                    Maya Residences yanında, Tarihi Sarı Villa’ya yerleşen Klinik; 1 dönüm bahçe içinde 400 metrekare kapalı alanda 10 uygulama odası ve 2 lobisi ile hizmet verecek. Merkezin kadrosunda dermatolog ve Estetisyenler dışında Beslenme Uzmanı da var.
Ebru Şallı açılışta şıklığıyla dikkatleri çekti

                    Klinikte botoks, dolgu, lazer epilasyon, peeling, cilt yenileme, leke tedavileri, Obagi, Darphin, Lamer, Clinique bakımları, Asmer medikal el-ayak bakımları yapılacak. Cilt gençleştirme programları olarak; PRP, Thermage, Fraxel, Oksijen Terapi; Bölgesel incelme, sıkılaşma ve selülit giderici tedaviler olarak ise Vela, Slim-Up, Lenf Drenaj, Zeltiq sistemleri uygulanacak.
Burak-Yeşim Erol, Cenk-Berna Erol Eynehan, Sevinç-Onur Erol


Deniz Akkaya, Prof. Dr Onur Erol

Adres:   YENİ YER ETİLER M - ONEP.
Bebek Mah. Maya Residences yanı, Tarihi Sarı Villa, Ayazma Yolu Sok. No: 2 Etiler Tel:
(0212) 352 32 33 www.m-onep.com
Editör: TE Bilisim