AT KUYRUĞU ÇAYI

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun ilk tarifi yemeklerden hemen sonra içtiği ödem çayı. İşte bu çayın tarifi; "Bir tutam at kuyruğu otu, 4-5 adet karanfil, 1 kabuk tarçın, aynen çay gibi demlendikten sonra içiliyor.

YEŞİL İKSİR

Bozoğlu'nun takipçileriyle paylaştığı diğer içecek ise "yeşil iksir" adı verilen tamamen sebze ve meyvelerin katı meyve sıkacağı kullanılarak öğütülmesiyle hazırlanıyor. Maydanoz, limon, nane, roka, salatalık, dereotu ve yeşil elma katı meyve sıkacağından geçirilip, öğünlerde içiliyor. Bu içecekte hem ödem atıyor hem de tok tutuyor.

21 GÜNDE 7,5 KİLO VERDİ

Her sabah 06:00'da uyanarak güne yürüyerek başlayan sevilen oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, instagram aracılığıyla zayıflama hikayesini takipçileriyle paylaşırken; diğer yandan takipçilerinin de zayıflama hikayelerini paylaşmaya başladı. #ycbylezayıflıyorum hashtag'i kullananların fotoğrafları, Bozoğlu'nun kendi instagram sayfasından da paylaşılmaya başlandı.

Zayıflama sırlarını sosyal medya takipçileri ve sevenleriyle paylaşmaya başladıktan sonra, 15 kişinin kendisinden örnek alarak her gün 1 saat yürümeye başladığını söyleyen Yeşim Ceren Bozoğlu "Paylaştığım fotoğraflar ve yazışmalarımız sayesinde 15 kişi yürüyüşe başladı. Onlar bana fotoğraflarını gönderdikçe hem ben motive oluyorum, hem onlar. Bulunduğum zayıflama merkezinde, önemli olanın zayıflamak değil yağ yakımı olduğunu öğrendim, bu içecekler yürüyüşümle birlikte yağ yakımını da hızlandırıyor" dedi.
Editör: TE Bilisim