Mehmet Ali Erbil Film için Sakal Bıraktı

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’nın ilk teaserı yayınlandı. Eski seride Deli Bedri rolüyle Hababam severlerin karşısına çıkan Mehmet Ali Erbil ise yeni Hababam serisinde sinemaseverlere büyük bir heyecan yaşattı. Yayınlanan görüntülerde beyaz sakal ve beyaz saçlarıyla dikkat çeken Mali, teaser’a sesiyle de hayat verdi. Mali’nin nasıl bir rolle sevenlerinin karşısına çıkacağı ise merak konusu oldu. 

Senaryosu 13 Punto tarafından kaleme alınan yeni "Hababam"ın yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta oturuyor. Yapımcılığını Hann’ın üstlendiği Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’nın çekimleri Kıbrıs’ın eşsiz manzarası ve doğal ortamında 5 haftada tamamlandı. Uzun bir ön hazırlık döneminin ardından büyük bir gizlilikle yürütülen çekimler, titiz bir çalışmayla yılın en iddialı komedi filmleri arasına girecek.

Hikayesi kadar kadrosu da zengin

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filminin oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Hakan Meriçliler, Giray Altınok, Deniz Akkaya, Öykü Çelik, Loughnan, Mert Denizmen, Reyhan Ulu Ekinci, Doğan Akdoğan, Baran Bayraktar ve onur konuğu Mehmet Ali Erbil gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Türk sinemasının unutulmaz serisi “Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, Altan Erkekli’nin Mehmet Hoca” olarak kamera karşısına geçiyor. Film orijinal serideki gibi mizah ve duygusallığı bir araya getirerek Hababam severleri etkileyecek.

“Hababam Sınıfı Kıbrıs Yaz Oyunları 3 Nisan’da Türkiye’de Sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin Konusu:

Kıbrıs'ta her yıl düzenlenen Liselerarası geleneksel yaz oyunları'na bu yıl Özel Çamlıca Lisesi de katılma hakkı kazanır. Okulun sahibi Pinti Lütfullah bu yarışma için Fen Bölümünden dört öğrenci seçer. Fakat Hababam'ın planı devreye girer ve bu dört öğrencinin yerine Yakışıklı, Racon, Format ve Dede Kıbrıs uçağındaki yerlerini alırlar. Şampiyon olmayı hiç umursamayan ve tek amaçları güzel bir tatil olan Hababam için bu yarışma, arkadaşlık ve dayanışmanın değerini anladıkları unutulmaz bir maceraya dönüşecektir.

Vizyon Tarihi: 3 Nisan 2020

Yapımcı: HANN

Dağıtımcı: CGV Mars Dağıtım

Yönetmen: Doğa Can Anafarta

Senaryo: Giray Altınok - Muammer Tali - Levent Çimen

Orijinal Ana Tema Müziği: Melih Kibar

Ana Sponsor : Merit International

Editör: TE Bilisim