İlyas İlbey’in yapımcılığın yanı sıra yönetmen koltuğuna da oturduğu filmde, başrolleri İlyas İlbey, Seray Sever, Eylem Şenkal ve Kemal Kocatürk paylaştı. Yasemin Yalçın ve Kadir Çöpdemir’in konuk oyuncu olduğu ‘Manda Yuvası’nın diğer başrol oyuncuları ise İlyas İlbey’in memleketi olan Çaykaşı Köyü’nün halkı.

Usta oyuncu Cihat Tamer galada objektiflere poz verdi.

GALANIN YEŞİLLİ GÜZELLERİ!

Çaykaşı Köyü’nde geçen, eğlenceli hikayesiyle izleyicisini güldürmeye hazırlanan ‘Manda Yuvası’nın galasında Yasemin Yalçın, Seray Sever ve Eylem Şenkal giydikleri yeşil elbiselerle göz kamaştırdı. “Hepimiz birbirimizden habersiz giydik yeşilleri. Şans getirsin diye yeşil giyeyim dedim, meğer hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz. Yeşilin 50 tonu gibiyiz.” Diyen Seray Sever esprili bir dille galanın tatlı piştisinden bahsetti.

Gala sonrası oyuncular ayakta alkışlandı... Eylem Şenkal ve Seray Sever tek tek tebrikleri kabul ettiler.
Kırmızı halıda medya mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncular heyecanlarını dile getirirken, İlyas İlbey “Bu benim memleketime vefa borcumdu. Hiç bir şey olmasa bile ben oraya vefa borcumu ödemek istedim. İnsanları güldürürken oranın sorunlarını da beyazperdeye taşımak için çok çalıştık. Umarım izleyicimiz de bizim kadar keyifle izler ve güler.” dedi.

Eylem Şenkal gecede yeşil dekolte kostümüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.
Gecede Ömür Gedik, Oktay Kaynarca, Ayşe Tolga, Esin Maraşlıoğlu, Sinem Güven, Deniz Pulaş, Onur Atilla, Murat Serezli, Birol Güven ve eşi Burcu Güven, Muazzez Ersoy, Hakan Bilgin ve Cihat Tamer ‘Manda Yuvası’ ekibini yalnız bırakmayanlar arasındaydı.
27 Şubat Cuma günü vizyona girecek olan ‘Manda Yuvası’ konuklarını kahkahalara boğarak ilk tebrikleri gala gecesinde topladı.


Murat Serezli gülerek objektiflere poz verdi.


Ünlü yapımcı Birol Güven galaya eşi Burcu Güven ile birlikte katıldı.

Yakışıklı oyuncu Hakan Bilgin 'Manda Yuvası'nın galasında objektifere poz verdi.

Editör: TE Bilisim