Siyaset Meydanı’nda dün akşam; Türkan Şoray, Atilla Dorsay, Selim İleri, Talat Bulut, Cahit Berkay, Gülsen Tuncer, Engin Ayça, Safa Önal ile Halil Dede konuk oldu.

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray dün akşamki Siyaset Meydanı’nda Ali Kırca’ya şu açıklamalarda bulundu: “Ülkemizde saygı ve sevgi gören sanatçılardan biriyim. Ölmeden bunları bu güzellikleri yaşadığım için mutluyum. Halkımıza, beni seven seyircilerime, basına ve size bu güzel programınıza benim sinemama değer vererek programınıza davet ettiğiniz için ve de burada olan benim çok sevgili dostlarıma meslektaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum.

Hayatımın en güzel günlerini tekrar yaşıyorum, benim amacım bu kitap için aslında seyircimle buluşma vesilesi olma isteğiydi. Bunu gerçekleştirdğime inanıyorum. O kitabı okuduklarında beni çok daha iyi tanıyacaklar, ben varım çünkü orada. Bir filmi çekerken, sette neler oldu, o gün bir seyirci geldi bana sordu, ona anlatır gibi tüm sinema serüvenimi , kişisel oyunculuk yolculuğumu.

Şunu gördüm ve çok mutlu oldum: Bu okuyanlara geçmiş. Benim ne demek istediğim, tamamen samimiyetim onlara geçmiş. İyi ki böyle imza günleri oldu. Hayatımın en mutlu günleri. Gördüğüm ilgi için ben çok mutluyum.”



Türkan Şoray, Show TV'de yayınlanan Siyaset Meydanı'nda samimi açıklamalar yaptı.


Editör: TE Bilisim