Mideye Bayram Ettiren Lezzetler Bir Arada

Hilton İstanbul Bosphorus, Ramazan Bayramı’nın son gününe denk gelen Babalar Günü’nde lezzet düşkünü babaları unutmadı. Bu yıl 17 Haziran’da kutlanacak Babalar Günü’ne lezzetli bir başlangıç yapmak isteyenler, Hilton İstanbul Bosphorus’un muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde gerçekleşecek brunch’ta ziyafet şöleni yaşayacak.

Aileler için konaklamayı sıra dışı bir deneyime dönüştüren Hilton İstanbul Bosphorus, Babalar Günü’nde babasıyla lezzet dolu anlar yaşamak isteyenleri bekliyor. Bu özel günde babalarına lezzeti hediye etmek isteyenler, Hilton İstanbul Bosphorus’un muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde Babalar Günü’ne özel hazırladığı brunch’ı tercih edebilir. Bosphorus Terrace Restaurant’ta 12:00-15:00 saatleri arasında gerçekleşecek brunch yemeği, masanıza servis edilecek lezzetli krepler ve sevdiğiniz şekilde hazırlanan yumurtalar ile başlıyor. Türk mutfağından zeytinyağlı yemeklerin, ve pek çok sağlıklı alternatifin bir arada bulunduğu zengin açık büfe midelere bayram ettiriyor. Alkolsüz sıcak ve soğuk içeceklerin dahil olduğu brunchın kişi başı fiyatı 125 TL.

Hilton İstanbul Bosphorus’dan erken yaz indirimi

Hilton İstanbul Bosphorus, tüm misafirlerine yaz dönemi boyunca hafta sonu konaklamalarında geçerli % 15, Hilton Honors üyelerine ise % 25 ‘e varan indirim fırsatı sunuyor. Rezervasyon alımının 5 Haziran’da başlayacağı ve 3 Eylül tarihine kadar devam edeceği kampanya için, misafirler 8 Haziran-7 Ekim 2018 tarihleri arasından konaklama tercihini yapabilecek. Avantajlı fiyatlara sahip yaz kampanyası, Ramazan Bayramı tatilinin de en güzel hediyelerinden biri olacak.

Editör: TE Bilisim