Muhteşem Yüzyıl’dan Koruncuklar için Yine bir “Muhteşem Gece”

 4 Haziran pazartesi akşamı TİMS  Productions, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın,  Meral Okay anısına adanacak yeni çocuk köyü projesini hayata geçirmek için Elidor’ un  ana sponsorluğunda, Star TV ve Porsche’nin katkılarıyla, Muhteşem Yüzyıl dizisi çekimlerinin yapıldığı, İstanbul  Film Stüdyolarındaki dev dekorunun kapılarını, misafirlerin ziyaretine açacak.
 
Tims Productions, Timur Savcı’nın ev sahipliğinde ve Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncularının desteği ilegecenin gerçekleşmesine öncülük eden Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri ’nin katkılarıyla düzenlenecek özel geceden elde edilecek gelir; Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın, Meral Okay anısına adanacak yeni çocuk köyü projesini hayata geçirmek için bir başlangıç olacak.
 
Timur Savcı, Berrin Yoleri

Tanem Sivar
’ın gönüllü olarak sunuculuğunu üstlendiği gecede Pelit Pastanesi,
Km Event,  Mix Müzik, Id iletişim ve Selamlique organizasyona gönüllü olarak katkıda bulunuyorlar.
 
Muhteşem Yüzyıl dizisinin çekildiği Tem stüdyolarında sınırlı sayıda konuğun katılabileceği gecede katılımcılar, StarTv’nin geceye özel hazırladığı dizinin fotoğraf sergisini ve tarih danışmanlarının eşliğinde seti gezme fırsatını bulacak ve beğeniyle izledikleri dizinin büyülü atmosferini yakından görme şansını yakalayacaklar. Dizi oyuncularının da hazır bulunacağı, sürprizlerle dolu gecede, tasarımcı Mücella Mert  “Sultan Başlıkları”nı Elidor saçları için geceye özel tasarlıyor.
 
Muhteşem Yüzyıl dizi ekibi geçtiğimiz yılda Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
yararına düzenlenen, Muhteşem Geceden elde edilen gelir ile Bolluca Çocuk Köyü’nün
yıllık ihtiyaçlarının büyük bölümünün karşılanmasına katkıda bulunmuş ve Muhteşem
Yüzyıl dizisi olarak “'Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı”na destek olamaya devam edeceklerini açıklanmıştı. Bu yıl da Muhteşem Yüzyıl ekibi; ailesi olmayan veya terk edilmiş, ailesi olsa da kişisel varlığı tehdit altında olan, ihmal veya istismara uğramış, kötü alışkanlıklara karşı savunmasız bırakılmış çocuklara kucak açan 'Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı” ile birlikte yeni bir çocuk köyü açılması amacıyla bir araya geliyor.
 
Koruncuk’ların sağlıklı gelişmeleri, eğitim ve öğretim görmeleri, kişisel yeteneklerini geliştirmeleri, geleceğe hazır ve topluma faydalı bireyler olmaları için büyük bir özveri ile çalışan  'Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın Meral Okay anısına adanacak yeni çocuk köyünün yapılması amacıyla düzenlenen gecenin organızasyonu
için   Merve Gürsel, Feryal Gülman, Revna Demirören, Nurcan Artam, Serdar Gülgün, Banu Yentur, Aslı Ekşioğlu, Gamze Aksoy gibi isimler katkıda bulunuyorlar.
 
TKMÇ  Vakfı  Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri; Tims Productions ile Muhteşem Yüzyıl dizi ekibi ve oyuncularının  geçtiğimiz sene Vakfımıza başlayan desteği ile İstanbul Bolluca Çocuk köyündeki Koruncukların hayata hazırlandığı Aile Evlerinin yıllık giderlerinin büyük bir kısmının karşılanmasını sağladığını açıklarken “‘Muhteşem Gece’ organizasyonu, busene  açılması için büyük çaba sarf ettiğimiz yeni Çocuk köyünün temelinin atılmasına katkıda bulunacak. Projenin başından beri en büyük destekçilerinden olan rahmetli Meral Okay anısına adanacak yeni Çocuk köyü Korunmaya Muhtaç Çocuklarımızın yüzünü güldürecek ” dedi.
Editör: TE Bilisim