Ünlü sanatçı Nazan Öncel'in eşi Akşit Togay dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Akşit bugün Kemerburgaz Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Geçtiğimiz hafta kanser tedavisi gördüğü ilk eşi olan Salih Öncel'i kaybeden Nazan Öncel, dün kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ikinci eşi Akşit Togay'ı son yolculuğuna uğurladı.

Usta sanatçı ayakta güçlükle dururken yakın dostu Nükhet Duru kendisini bir an olsun yalnız bırakmadı. Konuşmakta zorlanan Öncel duygularını, “Derin bir üzüntü içerisindeyim” diyerek ifade etti. Akşit Togay’ın cenazesi Kemerburgaz Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kemerburgaz Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Nazan Öncel 5 gün önce on iki yıl evli kaldığı oğlu Serkan Öncel’in babası eski eşi Salih Öncel’i kaybetmişti.

Ünlü sanatçı eski eşinin kaybınından duyduğu üzüntüyü böyle dile getirmişti: "Dün sabah aramızdan ayrılan canım oğlum Serkan'ın kıymetli, biricik babası Salih Öncel'imizin ardından başsağlığı dileyen, arayan, çiçek gönderen, taziyelerini ileten, bu zor günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese minnetle"

EVLİLİKLERİ OLAY OLMUŞTU!

Yıllar önce Pınar Güvenel ile nikah masasına oturan Akşit Togay, boşandıktan sonra baldızı Nazan Öncel ile evlenmişti.

Akşit Togay, Öncel ile olan evliliğini yıllar sonra katıldığı televizyon programında anlatmıştı:

"Eşimden boşandıktan tam on bir yıl sonra çocukları düşünerek ortak kazanımlarımızı birleştirmek istediğimiz için sadece kağıt üzerinde kalan bir nikâh söz konusu olmuş, o da orada kalmıştır. O günden sonra ben de, Nazan Öncel de birbirimizden bağımsız olarak hayatlarını yaşamış insanlarız. Kendisinin yıllardan beri menajerliğini yaptığım, işiyle ilgili her konuda söz sahibi olduğum için gerektiğinde yan yan geliyor ve hayatlarımızı böyle sürdürüyoruz."

Kaynaklar: Sözcü, Hürriyet

Editör: TE Bilisim