KKTC'de bu sabah hayatını kaybeden Süha Özgermi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığı'na defnedildi. 

3 yıla yakın bir süredir KKTC'de yaşamını sürdüren Özgermi, tedavi gördüğü Lefkoşa Burhan Nalbatoğlu Devlet Hastanesi'nde bu sabah hayata gözlerini yumdu. 1 aydır mide problemi yaşayan Süha Özgermi dün gece fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Özgermi bu sabah 09:15'te vefat etti. Doktorlar net bir hastalığının olmadığını, ölümün yaşlılıktan kaynaklandığını söylediler.

Galatasaray Spor Kulübü'nde üç dönem Yönetim Kurulu üyeliği yapan 90 yaşındaki Özgermi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığı'na defnedildi. Hülya Avşar, Güngör Bayrak gibi çok sayıda ünlü isim Özgermi sayesinde meşhur olmuştu.


Ünlü isimler twitter'da Süha Özgermi'yi anmayı unutmadı:

Emel Sayın:
Güzel insan Süha Özgermi.. Çok üzüldüm, mekanı cennet olsun.

Mesut Yar: Renkli bir portreydi Süha Özgermi. Vefat etmiş; Allah rahmet eylesin...

Tuğba Özay: Miss Globe Yarışmalarının babası,çok değerli büyüğüm Süha Özgermi'yi kaybettik... Nurlar içinde uyu Süha abiciğim...

Onur Akay: Herkes çapkın olabilir ama Milli Çapkın olmak kalay değil. Nur içinde yat Süha Özgermi. Bakalım yerini kim dolduracak?

Zeliha Sunal:
Süha Özgermi vefat etmiş. Üzüldüm. Piyasadaki bazı güzel kadınlar ona çok şey borçlu.

Burhan Akdağ: Süha Özgermi hayatını kaybetti. Süha abiciğim mekanın Cennet olsun. Çok severdim kendisini.

Editör: TE Bilisim