Çağan Irmak, dizinin final bölümü için 3 ayrı final çekti. Keşanlı Ali ve Zilha’nın efsane olacakları final bölümünde Irmak ayrıca, kendi filmlerine de göndermelerde bulunuyor.

Kanal D’nin, ekrana geldiği ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen, sevilen dizisi “Keşanlı Ali Destanı”, 5 Mayıs Cumartesi akşamı, şanına yakışır, muhteşem bir final bölümü ile ekrana veda edecek.

Dizinin yönetmeni Çağan Irmak’ın özel imzasını taşıyan son bölümde, 3 farklı final yer alıyor. Nikah masasına oturan Ali ile Zilha’nın yaşadıkları, Sineklidağ ve halkını bekleyen kader merak edilirken, Irmak’ın, dizinin tiryakileri için hazırladığı başka sürprizler de ekranda olacak.
Final sahnesini 3 günde çeken Çağan Irmak; “Ulak”, “Issız Adam” ve “Dedemin İnsanları” gibi kendi filmlerine göndermeler yaptı. Ayrıca, izleyicilerin, “Dedemin İnsanları” filmindeki Tahsin rolü ile hatırlayacakları Hakan Arkal da misafir çocuk oyuncu olarak “Keşanlı Ali Destanı”nın finalinde yer aldı.
Yapımcılığını D Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Özen Yula ve Özlem Havuzlu’nun yazdıkları, Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerini de Nejat İşler ve Belçim Bilgin’in paylaştıkları “Keşanlı Ali Destanı”, aslına sadık kalınarak, 20. bölümü ile final yapacak ve ekrana veda edecek.
Editör: TE Bilisim