Canseza ve Murat'tan ateşli öpücük

Yayınlandığı günden beri pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”da isyan ateşinin yanında aşk ateşi de yanmaya başlıyor. Aksiyon dolu dizinin 9. bölümünde ilk defa romantizm rüzgarları esiyor.

Dizinin 9. bölümünde Patrona Halil’in hain isyan planları Osmanlı’yı içten içe sararken saray dışında ise aşk kıpırtıları yaşanıyor.

Canseza’nın uğruna kendisini okların önüne atmaktan çekinmediği Murat sonunda aşka direnemiyor ve gölde ateşli bir öpücük ile Canseza’ya duygularının karşılıksız olmadığını kanıtlıyor.
Buz Gibi Gölde 5 Saat Öpücük Provası

Haftalardır merakla takip edilen Canseza ve Murat’ın arasındaki aşkı başlatan ateşli öpücük sahnesinin hakkını vermek için Cemal Hünal ile Aslı Tandoğan buz gibi gölün içinde 5 saat prova yaptılar.
Türk dizileri arasında bugüne kadarki en iddialı savaş sahneleriyle dikkat çeken yönetmen “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”ın teknikleri tükenmiyor.
Her bölümde en iyiyi yakalamak için modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanan dizinin yönetmeni ve set ekibi gölde 3 farklı kamerayla çekimin yanı sıra özel sualtı kameraları ile de izleyicilere yine görsel bir şölen yaşatacak.
Dizinin yönetmeni Altan Dönmez “Canseza ile Murat’ın öpüşme sahnesi için herkes canla başla çalıştı. Buz gibi göle rağmen o aşk duygusunu gözlerinden yansıtabilen Hünal ve Tandoğan ile birlikte çalıştığım için çok mutluyum” dedi.
Göl çekimlerinin yanı sıra İzmit Belediyesi’ne ait bir havuzda özel su altı kamerası ile detaylarının çekildiği öpüşme sahnesi için Hünal ve Tandoğan’ın dönem kostümlerinin içine balıkadam kostümleri giydirildi.
Çok konuşulacak Canseza ve Murat’ın öpüşme sahnesi 7 Mayıs Pazartesi akşamı saat 19:50’teTrt’de yayınlanan “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”ın yeni bölümünde izleyici ile buluşacak…
Editör: TE Bilisim