Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ın kadınları aşkın büyülü  dünyasına daldılar.


Geçtiğimiz haftalarda Osmanlı’yı birbirine katan isyanlar yerini romantizm rüzgarına bırakmıştı. Aşka kendilerini ilk teslim eden Murat ve Canseza’nın (Cemal Hünal ve Aslı Tandoğan) göldeki öpüşme sahnesi izleyenleri ekran başına kilitlemişti ve sosyal medyada en çok konuşulan konuların da başında gelmişti. Büyük yankı uyandıran bu öpücükten sonra yeni bölümde sarayın fettan güzeli Çeşmidil’in sevgilisinin en yakın arkadaşı ile öpüşmesi damga vuracak.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’da isyanı başlatan asi adam Patrona Halil’in sevgilisi Çeşmidil (Öykü Çelik) sevgilisini Patrona’nın can dostu Muslu Beşe ile aldatıyor. Bembeyaz giysileri içinde delici mavi bakışları ve tutku dolu aşkıyla ekranda göreceğimiz Çeşmidil için Öykü Çelik “ Çeşmidil fettanlık ve saflık arasında geçişler yaşayan bir karakter. O’nu canlandırırken pek çok kadına büründüğüm için çok seviyorum Çeşmidil’i. Ama bir yandan bazen ben de çözemiyorum. Sevgilisi Patrona’ya deli divane aşıkken Muslu Beşe ile öpüşmesini şaşırtıcı bir gerçek ama olayların nasıl geliştiği benim ve izleyiciler için yeni bölüme kadar sürpriz olarak kalsın.” diyor.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ın kadrosuna dahil olmasıyla seven kitlesi daha da artan yakışıklı oyuncu Teoman Kumbaracıbaşı “Muslu Beşe’nin can dostunu aldatması benim de beklemediğim bir şeydi. Ama bu kadar sınırda yürüyen bir karaktere can vermek çok keyifli.” diyor.

Dizinin yeni bölümünnde neler olacak...


Çeşmidil ile Muslu Beşe’nin aşkı nasıl sonuçlanacak? Muslu Beşe’ninen yakın arkadaşına yaptığıihanet  ona nasıl bedel ödetecek? Gerçekler ortaya çıkacak mı? Bu aşkın sonu ne olacak? gibi soruların tamamı 14 Mayıs Pazartesi 19:50’de Trt’de yayınlanacak olan “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”ın 10. Bölümünde yanıtlarını bulacak
Editör: TE Bilisim