İŞ ADAMI ALİ AĞAOĞLU AÇIKLADI ;
‘’TÜRKİYE’NİN EN SEKSİ İKİNCİ ERKEĞİ BENİM’’
PEKİ BİRİNCİ KİM?


BAŞBAKAN’A SÖZ VERDİM VE ÇALIŞMALARA BAŞLADIM!
Kendimi çok genç hissediyorum, biri bana Ali Amca dediğinde hemen susturuyorum onu.. Torunlarımı hayal edecek yaşta değilim.

Hem Sayın Başbakana söz verdim . Geçenlerde beraber Çin’e gittik, Sn. Başbakanla, yanımda uçakta oğlum Alican’da vardı. Tanıştırdım Sn. Başbakanla…Sordu kaç çocuk var dedi bende ‘’dedğinizi yaptım 3 tane dedim’’ O da ‘’ ben minimum 3 tane dedim’’dedi. Bunun üzerine ‘’ tamam o zaman Sn. Başbakanım çalışmalara hemen başlıyorum o zaman dedim’’Şimdi Sn. Başbakan dedi , dediğini yapmamız gerekir ben de sözünü verdim.
ÇAĞATAY ULUSOY’DAN YAKIŞIKLIYIM
Buaralar özellikle ADINI FERİHA KOYDUM’u takip ediyorum. Oradaki Çağatay’ı canlandıracağım çünkü ÇABA ile ortak bir çalışmamız var. Bu nedenle kaçırmamaya çalışıyorum o diziyi çok da beğeniyorum.
Çağatay Ulusoy’dan daha yakışıklı ve daha karizmatiğim kıyas bile yapmıyorum…

’TÜRKİYE’NİN EN SEKSİ İKİNCİ ERKEĞİ BENİM’’
Geçenlerde bir dergide açıkladılar Türkiye’nin en yakışıklı erkeği benmişim. Birinci  'diğer tüm Türk erkekleri’
BENİ ÇOK YANLIŞ TANIYORLAR
Hayatım boyunca hiç aldatmadım. Çok istikrarlı bir adamım gecelik ilişki hiç yaşamadım. Benim ilişkilerim hep uzun süreli ve istikrarlı olmuştur. Beni yanlış tanıyorlar.Benim öyle anlatıldığı gece hayatımda yok.Hafta da bir yada on beş günde bir çıkan bir adamım ama insanlar farklı algılıyor…

BVLGARİ OTELLERİ İLE GÖRÜŞÜYORUM
Ağaoğlu otellerini uluslararası bir marka haline getireceğim. 8 Otel projemiz başlayacak. Bodrum , İstanbul ve Uludağ.. Ayrıca uluslararası iki marka da boğazdaki iki yerimi benden butik otel olarak işletmek için istiyor. Bvlgari ve Amaar drup bu konuda çok ısrarcı heran herşey olabilir. (Muharrem Erdemir)
Editör: TE Bilisim