İstanbul Taksiciler Esnaf Odası’nın düzenlemiş olduğu Taksiciler Meclisi Olağan Toplantısı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ev sahipliğinde Korupark İstanbul’da gerçekleştirildi.
Taksici esnafının bir araya gelerek sıkıntılarının ve isteklerinin dile getirildiği toplantıya çok sayıda taksici esnafı, oda yöneticisi ve Akasya Durağı televizyon dizisi oyuncuları katıldı. Açılış konuşmasını yapan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur; “ Çok güzel bir mekanda ağırlandığımız bu meclis toplantısında bizlere ev sahipliği yapan ve her zaman taksicilerin yanında olan Başkan Şükrü Genç’e teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.
Sizin mutluluğunuz halkın mutluluğudur
Taksiciler Meclisi kahvaltı toplantısına ev sahipliği yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,yaşamı paylaşmanın öneminin bilinciyle yetki alanları olsun olmasın hayatı güzelleştirmek için uğraştıklarını söylediği konuşmasını; “Sizin mutluluğunuz, müşteri olarak taksinize binen halkımıza da sirayet edeceği için sıkıntılarınızı çözmeyi görev biliyoruz.
Burada sadece temiz oksijen alıp kahvaltı yapmak için toplanmadık, bu sebeple sizden ricam; sıkıntılarınızı tek tek aktarın, biz belediye olarak yapabildiklerimizi yapar, yetkimizi aşan konuları da sizinle beraber üst mercilere taşırız. Birlikte el ele verir, sorunlarımızın ve isteklerimizin takipçisi olursak çözemeyeceğimiz hiçbir problem kalmaz ” diye sürdürdü.
Kahvaltıda tek tek söz alan taksiciler sıkıntılarını ve teşekkürlerini dile getirdiler. Sarıyer’de taksicilik yaptığını söyleyen bir katılımcı, Başkan Şükrü Genç’in göreve geldiği ilk günlerde taksici esnafı için verdiği tüm sözleri tuttuğu için teşekkürlerini sunarken, diğer bir taksici esnafı da; yoğun kar yağışlı kış ayları sırasında belediyenin başarılı çalışmaları sayesinde, titizlikle temizlenen ve buzdan arındırılan yollarda hiç sıkıntı çekmediklerini söyleyerek tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

"Akasya Durağı" dizisinin oyuncuları  Sarıyer'de Taksiciler Meclisi'nde buluştu.
Editör: TE Bilisim