Grand Cevahir Otelde 60'ıncı yılını 81 il genelindeki bayileri ile yaklaşık 850 davetliyle biraraya gelerek kutlayan Gümüşsuyu halı kendisini daha çok geliştirerek yoluna doğru ve dürüst bir şekilde devam sözü verdi. 60. yıl kutlamasında ayrıca ünlü sanatçı ve televizyoncu Petek Dinçöz'de misafirlere muhteşem bir konser verdi.Gecenin sunuculuğunu Aslı Akdağ'ın yaptığı gecede Kayra, Emre Kaya ve Nur Ertürk'te sahne alarak birbirinden güzel şarkılar söyleyerek gelen misafirleri eğlendirdiler. 60'ıncıyıl pastasını kurucu üye ve yönetim kurulu başkanı Necmettin Öztemir, Murat Öztemir, Petek Dinçöz ve Öztemir Aile bireyleri tarafından kesilen pasta sonrası daha nice seneler dileyerek iyi niyet dileklerinde bulundular.


Petek Dinçöz dekolte kostümüyle dikkatleri çekti.


Gümüşsuyu Halılarının tarihçesi...


Gümüşsuyu Halı Yönetim kurulu başkanı ve kurucu üye Necmettin Öztemir oğullarıyla,gelinleriyle,torunlarıyla ve 81 ilden gelen bayiileriyle beraber Petek Dinçöz'ün şarkılarına eşlik ederek halaylar çekti ve göbek attı.

Gümüşsuyu 1952 yılında bir yün iplik fabrikası kurmuş ve burada halı ipliği üreterek sanayicilik yaşamına başlamıştır. Sanayideki öncülüğünü Türkiye'de ilk makine halısını üreterek ispatlamıştır. Gümüşsuyu yıllardır geniş ve kaliteli halı koleksiyonları üreterek rakiplerinden farklılaşmıştır. Gümüşsuyu koleksiyonuna saf yün halılar ve milyon noktalı saf ipek halılar da ekleyerek üstünlüğünü pekiştirmiştir. Gümüşsuyu' nun saf yün ve saf ipek halıları kullandıkça ve yıkandıkça daha da güzelleşir ve ışıltısı artar.

İpek, yüzyıllardır ‘el halısı’ üretiminde kullanılan ancak ham maddesi çok pahalı, büyük yatırım isteyen, ayrıca uygulama zorlukları nedeniyle de makine halıcılığında tercih edilmemiş hatta imkânsız olduğu düşünülmüş bir üründür. Gümüşsuyu, yılların tecrübe birikimi, uzman teknik kadrosu ve modern üretim kapasitesi sayesinde bu zorlukları yenmiş ve %100 kozadan çekilmiş ipek kullanarak milyon noktalı ve saçaklı ipek halı koleksiyonunu oluşturmuştur.

Doğa dostu Gümüşsuyu halılarını sizlerin beğenisine sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Yaşam tarzınızı yansıtmak için yola çıkıp, evrensel çizgimizi modern teknoloji ile buluşturduk. Sadeliğin zarafetinden, gökkuşağının heyecan verici renklerine kadar her bütçeye uygun, uzun ömürlü halılarımızı evinizin baş tacı yaptık. Gümüşsuyu eviniz gibi özeldir.

2000 Yılında kullandığımız "3G neyi ifade eder" sloganını açarsak Gümüşsuyu’ nun baş harfi G, aynı zamanda "Gelişim" "Güzellik" "Güven" kelimelerinin de başharfidir.

Gelişim...
Gümüşsuyu sürekli gelişim içindedir. Göz alıcı renkler ve evrensel desenler gerek hayatın kalıcı değerlerini yansıtır, gerek de hayatın dinamik değişkenliğini. ‘Hangi Halı değil hangi Gümüşsuyu’ sloganı hafızalarımızda yaşamaktadır.

Güzellik...
Gümüşsuyu halıları düşüncelerinizdeki güzellikleri evinize yansıtmanın aracıdır. Hafızalarımızdaki "Güzelim halı Gümüşsuyu" sloganı bu kavramın özetidir.

Güven...
Gümüşsuyu 60 yıllık tarihinde müşterilerinin güvenine hep layık olmuş, müşterilerinin güvenini kazanmayı ve kaybetmemeyi en önde tutmuş, rakiplerine göre farklı hizmet vermiş, kalite ve ürün çeşitliliğini geliştirmiş, şeffaf ve duyarlı bir anlayış ile yönetilmiş, geleneksel dokuma sanatı ile modern teknolojiyi bütünleştirmiştir. "Mutlu yuvalar Gümüşsuyu ile başlar" sloganının dayanağı bu güvendir. 

Editör: TE Bilisim