Karadeniz müziği denince ilk akla gelen isim olan Volkan Konak, Günay’daki programında, yine muhteşem bir geceye imza attı.

Dinleyicilerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Volkan Konak, Karadeniz müziğinin en güzel örneklerinin yanı sıra, ‘meyhane’ adını verdiği özel bölümüyle büyük beğeni topladı. ‘Urfa’nın etrafı’, türküsüyle büyük alkış alan Volkan Konak, birbirinden güzel slow şarkılarından oluşan bu bölümde aralıksız 10 şarkı söyleyerek dinleyicilerini mest etti.

Daha sonra yeni albümü ‘Lifor’dan şarkılar söyleyen Konak, yaşadıklarından ve etrafında gördüğü olaylardan hikayelerle misafirleriyle sohbet havasında tadına doyulmaz bir program yaptı.


Volkan Konak Meyhane Gecesi'nde coştu

Gecede bol bol fıkra anlattı...
 ‘Adamın biri sevgilisiyle gezmeye çıkmış. Bir mısırcının önünden geçmişler. Sevgilisi ‘Mısırlar çok güzel kokuyor deyince, adam da ona ‘İstersen bir daha geçelim’ demiş’ diyerek anlattığı fıkrasıyla bir kahkaha tufanı yaratan sanatçı, misafirlerin istek şarkılarıyla programını noktaladı.

Sibel Mirkelam Günay'da hem göze hem kulağa hitap etti.

Volkan Konak’tan önce sahne alan Türk Pop Müziği’nin genç sesi Sibel Mirkelam, yerli ve yabancı şarkılardan oluşan repertuarını muhteşem yorumuyla dinleyicilerine sunarak geceye renk kattı.
Olcay Ünal Sert
Editör: TE Bilisim