Diva ve Yıldırım tarihi maça rağmen mekanı doldurdu

Bülent Ersoy, tarihi GS-FB derbi maçına rağmen Günay sahnesinde dinleyicilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Nur Yerlitaş’ın hazırladığı derin göğüs dekolteli elbisesiyle göz dolduran Diva, misafirlere ‘Bugünki maç nedeniyle kilit olan İstanbul trafiğine rağmen geldiğiniz için teşekkürlerimi sunarım’ dedi ve misafirlerden büyük alkış aldı. Galatasaray taraftarlarının şampiyonluğu kutlamak için, Fenerbahçeliler’in de moral bulmak için tercih ettikleri Diva, en güzel şarkılarını hayranları için söyledi. ‘Ne olursa olsun, sonunda hep dostluk kazansın’ diyen Ersoy gece boyunca kendisini izlemeye gelenlerle şakalaştı. Bülent Ersoy’dan önce sahne alan Türk Halk Müziği’nin yeni dönem yıldızı parlayan sanatçısı Hasan Yıldırım ise her zamanki gibi muhteşem repertuarı ile, müzikseverlere türkü dolu bir gece yaşattı.


Hasan Yıldırım, Galatasaray'ın şampiyonluk haberi gelince takımını sahneden kutladı... Sanatçı gecede Türkü ziyafeti çekti...


Didem oryantal dansıyla nefesleri kesti...


Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş'ın hazırladığı gri renkli leopar kostümü tercih etti.

Hasan Yıldırım Günay'da Türk Halk Müziği ziyafeti çekti.


Diva 'top yuvarlaktır' diyerek Fenerbahçeli taraftarları teselli ederken, Galatasaraylı taraftarları gönülden kutladı. Bülent Ersoy 'Ne olursa olsun sonunda hep dostluk kazansın' dedi.
Editör: TE Bilisim