Olcay Ünal Sert  

Bodrum da eşi Ercan Karakaş ve kardeşi Mehtap Ar ile birlikte tatil yapan sanatçı, kardeşi Mehtap'ın Akciğer tedavisinin devam ettiğini söyledi. Pandemi sürecinde riskli grupta olduğu için uzun bir süre görüşemediklerini belirten sanatçı Müjde Ar "Onu bu ay yanıma aldım. Burada hep birlikte günlerimizi geçiriyoruz. Bodrum'un havası, denizi iyi geldi. Bu hastalıkla mücadele de en önemli şey moral.  Hergün onu denize götürüp suya sokuyorum, jimnastik hareketleri yaptırıyorum. Burada da mesafeyi koruyup tüm önlemlere dikkat ediyoruz" dedi.

Müjde Ar & Mehtap Ar Bodrum da hasret giderdiler.
Müjde Ar, Bodrum da güneşlenip yazın tadını çıkarıyor.

Mehtap Ar ve Müjde Ar Bodrum sahilinde... Sanatçı bu yıl pandemi sürecinde daha güvenli gördüğü Bodrum da yazlığında tatilini geçiriyor.

Müjde Ar, pandemi öncesi eşi Ercan Karakaş ile sırt çantası ile atladığı gibi Bosna Hersek, Küba, İtalya, Fransa, Almanya gibi ülkelere turistik geziler yapmayı ihmal etmiyordu. Mutlu çift fotoğrafta Bosna Hersek'te Saraybosna'da görülüyor.

"O KÜÇÜK DEĞİL, 'BÜYÜK' İSKENDER'Dİ... ONUN GİBİSİ GELMEZ.."

Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni gazeteci Olcay Ünal Sert'e konuşan Yeşilçam'ın efsane sanatçısı Müjde Ar yakın arkadaşı Küçük İskender'in aramızdan ayrılışının 2. yıl dönümü olduğunu belirterek, 'Küçük İskender' olarak bilinen Derman İskender Över'in vefatının kendisini çok üzdüğünü söyledi. Sanatçı; "25 yıllık arkadaşımdı. O küçük değil 'büyük' İskender'di. Her konuda duyarlıydı, onun gibiler bir daha gelmez" dedi. 


Müjde Ar "Küçük İskender öyle “Büyük” İskender'di ki bu coğrafyaya kattıkları ile kimse yarışamaz, can dostum benim insanların gözünün içine baka baka konuşan, yazan, büyük şairim;  'boşluğun dolmaz' demek bana tuhaf geliyor. Sen bizim anlamlandıramadıklarımızı kocaman yüreğinle öyle bir bize anlattın ki içimize senin  duyarlılığın bulaştı, kimse onu bizden geri alamaz, çok sevdik seni eşsizim." diyerek duygularını paylaştı.

"SEZEN OYNAMAK İSTERSE OYNAR"

Söz yazarı Aysel Gürel'in hayatının anlatılacağı sinema filminin senaryo çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Müjde Ar, BKM Film'in isteği doğrultusunda senaryo da bazı düzenlemeler yaptıklarını belirtti.


Filmde Aysel Gürel'in hayatına dokunan kişilerin de yer alacağını belirten sanatçı, Pop Müziğin Minik Serçesi Sezen Aksu ile Pandemi sürecinde hergün telefonla konuşarak hasret giderdiklerini söyledi.
"Filmde Sezen Aksu da yer alacak mı?" sorusuna Müjde Ar; "Senaryonun büyük bölümünde Sezen var, ama o ancak oynamak isterse oynar, şarkıları tabi ki var. Çok geniş bir zaman diliminde geçiyor Aysel'in hikâyesi. Sezen'e "Ben adımın önüne 'deli' sıfatını koymak için çok uğraştım." demiş. Yunus Emre'nin dilinde 'deli' olmak için 'veli' olmak gerekir derdi. Çok renkli bir kişilikti Aysel. Her dönemini yansıtacağız.." dedi.

Müjde Ar  gazeteci Olcay Ünal Sert'e konuştu.
(Magazinsortie.com Özel Haberi)

Editör: TE Bilisim