Nükhet Duru ve Timur Selçuk, Gerisi Vız Gelir, Bugün Yarın ve Daima, Benimsin Diyemediğim, Kırık Kalpler, Ben Sana Vurgunum, Büyüme Çocuk, Aziz İstanbul, Böyledir Akşamları İstanbul’un, Sevda, Karantinalı Despina, Aldırma Gönül, Pireli Şarkı, Al Gönlümü, Sessiz Gemi, Beyaz Güvercin, Endülüs’te Raks, Anılar, Cambaz, Melankoli, Ekonomi Bilmecesi, Destina, Sen Nerdesin, Beni Benimle Bırak, Dönek Türküsü, Geberiyorum, Sevda Değil, Ayrılanlar İçin, Kör Kuyular, Dönülmez Akşam, Kalamış, İspanyol Meyhanesi, Longa ve Otomobil Uçar Gider şarkılarını söyleyediler. Timur Selçuk’un küçük kızı Mercan Selçuk’un dans performansı da gecenin unutulmaz notları arasındaydı.

Burcu Güneş, Metin Arolat, Armağan Çağlayan, Dilara Endican, Ahmet San, Yazgülü Aldoğan, Burçin Orhon, Mehmet Dalmaz, Asu Maralman, Hülya Aksular, İsmail Acar, Olcay Ünal Sert ve dinleyiciler nostaljisi bol bir geceye şahitlik ettiler.

1983 yılında ilk kez bir araya geldikten sonra yine ‘Bizim Şarkılarımız’ başlığı altında bir araya gelen Duru ve Selçuk şarkıların yanı sıra repertuarlarını sohbet ve anılar ile süslediler.     

Kuyruklu Piyanoda Timur Selçuk, bas gitarda Hami Barutçu perküsyonda Müşfik Galip Uzun, klavyede Osman İşmen, kanunda Günay Çelik,  Keman/Mandolinde Özcan Yılmaz, davulda Orhan Topçuoğlu ve vokalde Nükhet Duru’nun yer aldığı akustik dinletide anıları ile dinleyicileri kahkahaya boğan Duru, ‘Timur Hoca ile en büyük ortak noktamız Aysel Gürel’e olan hayranlığımızdı. Hastanede son günlerinde Timur Hoca’nın kendisini ziyarete geleceğini öğrenen Aysel, üstündeki geceliği kesip Timur Hoca’ya bacaklarını göstermişti’ diyerek anısını canlandırdı.

Timur Selçuk şarkılarının bazılarını suçsuz yere tutuklanan askerler için okurken, günümüzde yaşananları Muppet Show'a benzetti. Nükhet Duru sahnede 'Ben Sana Vurgunum' , 'Melankoli' , 'Sevda' , 'Söyletme Beni' gibi klasikleşmiş şarkılarını okurken, Timur Selçuk eşliğinde 'İspanyol Meyhanesi'ni seslendirdi.

Nükhet Duru ve Timur Selçuk'u Armağan Çağlayan ve Metin Arolat birlikte izledi.
Timur Selçuk'a sahnede danslarıyla Mercan Selçuk eşlik etti.

Nükhet Duru gecede 5 kostüm giydi.

Nükhet Duru pembo kostümüyle büyüledi.

Timur Selçuk, Münir Nurettin Selçuk, Atilla İlhan, Nazım Hikmet, Uğur Mumcu, Sebahattin Ali gibi şairleri anarak eserlerini piyano eşliğinde seslendirdi. Selçuk'a zaman zaman şarkılarıyla Nükhet Duru da eşlik etti.


Editör: TE Bilisim