Alışverişin eğlence ile buluştuğu Bahçelievler Metroport AVM, her özel günde gerçekleştirdiği farklı ve eğlenceli aktiviteler ile konuklarına keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Anneler Günü’nde ise Metroport sahnesinde minik elleriyle pasta yapan çocuklar ve Deniz Seki vardı.

Her röportajında bir çocuğu olmasını çok istediğini söyleyen Deniz Seki, Anneler Günü’nde de çocuk özlemini konukların çocuklarını tek tek kucağına alarak giderdi. Bu özel günde Bahçelievler Metroport AVM’nin sahnesi bir mutfağa dönüştü ve birbirinden becerikli çocuklar mutfak şefleriyle birlikte en güzel pastayı yapıp anneleri için hediye kazanmaya çalıştı. Deniz Seki ise en güzel pastayı seçmekte oldukça zorlandı

Deniz Seki “Ben çok modern ve çocuğuyla arkadaş gibi bir anne olurum” dedi…
Anneler Günü’nde kendi annesi için çok özel bir sürpriz hazırladığını ama bu sürprizi paylaşmayacağını söyleyen güzel sanatçı, basın mensuplarının “Siz nasıl bir anne olurdunuz?” sorusunu “Ben çok modern bir anne olurdum, çocuğumla arkadaş gibi her şeyi paylaşırdım” şeklinde cevapladı. Annesinin torun özlemini de dile getiren Seki, “Her sene iki sene sonra anne olmayı planladığımı söylüyorum, annem çok kızıyor, artık zaman vermeyeceğim, inşallah çok yakında anne olurum” dedi. Ünlü Şarkıcı ayrıca “Ben de mutfakta çok becerikliyimdir, tatlı tuzlu her şeyi çok güzel yaparım, bu sebeple mutfağa yabancı değilim” diyerek mutfak şeklindeki sahnede oldukça keyifli vakit geçirdiğini belirtti.
Günün sonunda en güzel üç pastayı konuklarla birlikte seçerek çocuklara hediyelerini kendi elleriyle veren Deniz Seki sevilen şarkılarıyla Metroport AVM’nin misafirlerine veda etti.
Editör: TE Bilisim