Beyaz TV ekranlarında yayınlanan usta gazeteci Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu Beyaz Manşet programının bugünkü bölümüne ünlü şarkıcı Elif Karlı konuk oldu. Yeni albümünü ve özel hayatını anlatan Karlı, magazin dünyasında yaşanan gelişmeleri de yorumladı.

Bugün Okan Kurt'la evlenecek olan ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın, Ramazan'dan sonra anne olmak istediğini açıklamasına Tayyar Işıksaçan, 'Demet çok konuşuyor. Okan çok düzgün bir adam. Demet'in çok temkinli olması lazım ki; bu evlilik Demet tarafından nazara gelmesin' yorumunda bulundu.

'Evet hakikaten nazara gelmesin' diyen Elif Karlı da, 'Bana eşim Cengiz 'i soruyorlar mesela, nasıl yürütüyorsunuz diye. Ben anlatıyorum sorduğunuz için. Akşam eve gidiyorum, kocamla hiçbir şey yokken tatsızlık çıkıyor. Nazar diye bir şey var. Tamam Allah korusun boşanma noktasına gelmiyoruz ama çok tasız geçiyor benim günüm' şeklinde konuştu. 
Dünyanın en kıskanç adamıyla evli olduğunu belirten Karlı, 'Ama dünyanın en iyi kalpli insanıyla evliyim, çok duygusal bir adam, oğlak burcu. 20 yılı bitirdik ' diye konuştu.
Editör: TE Bilisim