Değerli Basın Mensubu;
‘’Bir hayaldir insan yaşamında, ayaklarınızı yerden keser büyülü sesleri ile bu muhteşem fashion showda… ‘’
30 Mayıs 2012 Almira Büyük Salon’da dünya markası SABERD EXCLUSIVE HANDMADE ile iddialı tasarımları, algısı yüksek, kaliteli duruşuyla Bursalı bayanların tercih ettiği PINK WHITE SHOES ayakkabılarının, sanatsal değeri yüksek ‘’UÇUŞAN PABUÇLAR’’ fashion showu gerçekleştirilecektir.

16 kişiden oluşan Avrasya Oda Orkestrasının müziği eşliğinde podyuma çıkacak olan;
Bayan Mankenler; DENİZ PULAŞ –ELİF ECE UZUN – ASENA DAMLA SEZGİN – TUĞÇE YULAÇ – ÖZGE NAKAY-ASYA ÖZTÜRK – ESRİN ÖZBİLE – YAĞMUR AYAZ – ALAZ KOPRUVALI –BURÇAK ODABAŞ.
Bay Mankenler; ATİLLA SARAL – SAMET SIRMALI – SELÇUK DENİZ – FATİH YEŞİL – KAAN AYPOLAT. Sunucu; Tatiana (Rus Gelin). Ünlü Koreograf Erez EĞİLMEZ koreografisi ve Noa Reklam Tanıtım & Que Lifestyle Magazine organizatörlüğünde gerçekleştirilecektir. Sürpriz birçok ünlü simanın da davetli ve onur konuğu olarak katılacağı gecede muhteşem bir defileye imza atılacak...

Bugüne kadar ulusal ve uluslar arası platformda pek çok başarılı projeye imzasını atan Ünlü Koreograf Erez EĞİLMEZ’in bu özel ve anlamlı gece için hazırladığı büyüleyici koreografi altı bölümden oluşuyor. ‘’Varoluş ‘’ teması ile start alacak defilenin bölümleri ‘’Kadının Gizemi ‘’, ‘’ İş Dünyası ‘’, ‘’Sonsuz Aşk ‘’, ‘’ James Bond’’ temalarıyla devam ederek ‘’Uçuşan Pabuçlar’’ fashion showu ile son bulacaktır.
Bu muhteşem ayakkabı defilesinde, Fransa’da ki ünlü dans okulunun kapılarını açtığı profesyonel dansçı Utku BAL, Devlet Opera ve Bale dansçısı Deniz YİĞİTER ile birlikte koreografi kapsamında performanslarını sergileyeceklerdir.

Bursa’nın seçkin isimlerinin davetli olarak katılacağı organizasyonumuzda yapılacak açık arttırmadan sağlanacak gelir ile ; Bursa Valiliği’nin öngördüğü bir aileye destek olunacaktır.

KENDİNİ FARKLI HİSSETMEK İSTEYENLERİN TERCİHİ
SABERD’
Türkiye’den dünyaya açılan önemli bir marka olan Saberd Ayakkabıları tamamen özel tasarım ve el yapımı olarak A kalite müşterilere hizmet veriyor.

SABERD BAYİ AĞINI HER GEÇEN GÜN GENİŞLETİYOR…
Tamamen el yapımı olarak üretilen SABERD 2003 yılında Türkiye’den başladığı serüvenini üstün kalitesi ile dünyaya taşıdı.

Saberd kurulduğu günden bugüne kalite anlayışı ile sektöründe öncülük ederek emin adımlarla ilerleyen güçlü bir marka . Erkek ayakkabı ürün grubunda olduğu kadar deri aksesuarlarındaki farklı tasarımları ile de müşterilerine her geçen gün yenilerini eklemekte. Saberd üretmekte olduğu ürünleri 2000 metre kare kapalı alanda tamamen el işçiliği ile üretmekte olup, ürünlerinin yüzde 90'lık kısmını yurtdışında vermiş olduğu bayiliklere Rusya, İngiltere, Almanya, İtalya, Güney Afrika, İran, Irak gibi ülkelere ihracat olarak yollamaktadır.

SABERD’in tutkulu ellerin aşka duyarlı parmaklarında yaratılan ayakkabıları birbirinden şık tasarımları ile çok sayıda ülkede seçkin bedenlerde buluşuyor. Bu ünlü ayakkabı markasını böylesi görkemli bir defile ile Bursa’ya tanıtacak olan SABERD, Bursa’da yeni mağazasını yakın zamanda açacak olmanın mutluluğunu bizlerle paylaşıyor. SABERD marka sahibi Sn. Erdinç UÇAR ile Bursa ve Marmara Bölge Müdürü Sn. Zafer KARA böyle büyük bir moda showu ve sosyal sorumluluk projesi ile Bursa halkıyla tanışmanın heyecanını yaşıyorlar. 


TARZ , STİL VE ZERAFETİN BULUŞTUĞU PINK WHITE SHOES MASAL TADINDA BİR KREASYON SERGİLEYECEK !

Geçtiğimiz sene hizmete giren PINK WHITE SHOES; marka sahibi Dilek SARICAN’ın birbirinden şık ve özel tasarım ayakkabıları ile kısa sürede bayanların ilgi odağı oldu. Bursalı bayanların şıklığına şıklık katan bu özel tasarım ayakkabıların masal tadındaki yeni kreasyonlarını bu anlamlı organizasyonda sergileyeceğini belirten Dilek SARICAN; önümüzdeki günlerde markası adına yeni girişimlerinin başlayacağını vurguladı. Çok yakında dünyaca ünlü markalar ile de işbirliğine girecek olan SARICAN, Bursalı bayanlara çok özel çalışmalar sunacak . 

Güçlü ve özgün vizyonu sayesinde PINK WHITE SHOES cesur, hayal dünyası geniş ve elegan bayanlar için tasarımlar yapıyor. 

Yıllardır reklam sektöründe başarılı pek çok organizasyona imza atan Şive YEŞİLÇİÇEK, Ezgi YEŞİLÇİÇEK ve NİL NOMER’in ortaklığında hizmet veren Noa Tanıtım, Mudanya da Savarona yatında gerçekleştirdiği Cumhuriyet Balosu’ndan sonra böyle A PLUS bir organizasyonu Bursalılarla buluşturmanın onurunu siz değerli basın mensupları ile paylaşıyor. 

Siz değerli basın mensupları, sonucunda bir çocuğu mutlu edebilmenin huzurunu da bünyesinde geliştiren bu fashion showun heyecanını bugün buradaki basın toplantısında bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 

Sevgi ve Saygılarımızla
Editör: TE Bilisim