Armani, Dolce&Gabbana, Roberto Cavalli, Diesel, Dior Homme, American Eagle gibi dünyaca ünlü markaların ana mankeni Marlon Luiz Teixeira, AVVA için objektiflerin karşısına geçip, markanın yeni yüzü oldu.

Brezilya’nın dünyaca ünlü top modeli Marlon Luiz Teixeira, yurtdışında yakaladığı başarıyı Türkiye’ye de taşıyan AVVA’nın 2012-2013 kış koleksiyonunda marka yüzü oldu. Armani, Dolce&Gabbana, Roberto Cavalli, Diesel, Dior Homme, American Eagle, Iceberg gibi dünyaca ünlü markaların ana mankeni olan Teixeira, AVVA için İstanbul’da objektiflerin karşısına geçti.

SÖRFTEN CATWALK’A
Portekiz ve Japon asıllı olan Teixeira, dizinde sağlık problemleri yaşayınca uzun yıllar sürdürdüğü sörfçülüğü bırakıp modellik tekliflerini değerlendirmeye başlamış. GQ, Vogue, V (american magazin), Elle, W magazine gibi dergilerin sayfalarında Shakira ile poz veren Marlon Luiz Teixeira, dünya çapında başarı elde etti. Teixeira, Türkiye’ye ilk defa AVVA’nın çekimleri için geldiğini ve İstanbul’u oldukça büyüleyici bulduğunu söyledi.

Gördüğü tasarımlar karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Teixeira, “AVVA’nın koleksiyonunu çok beğendim. Son zamanlarda çalışmalarına katıldığım en iyi tasarımlar diyebilirim. Özellikle ceketler ve hırkaların üzerinde bulunan deri detaylar tasarımlara farklılık katmış. Oduncu gömleklerse hafta sonu şıklığını düşünen erkeklerin mutlaka gardrobunda bulunması gerekiyor” dedi.

Hayli keyifli geçen çekimler için AVVA’nın İkitelli’deki yeni merkezi günlerce süren çalışmalar sonucu stüdyo haline getirildi.
AVVA’NIN 2012-2013 KIŞ KOLEKSİYONUNDAN…

Evrenin vazgeçilmez renkleri ile yeni koleksiyonunu oluşturan AVVA’da, siyah renk zarafetin simgesi olmaya devam ediyor. Kahve ve siyahın, saks ve antrasitin beklenmedik kombinasyonlarının yanı sıra; mor, bordo, yeşil ve sakslar farklılığın davetkar renkleri arasında…

Her zamanki gibi geniş ürün yelpazesi ile erkekleri karşılayan AVVA’nın yeni koleksiyonunda, özel ipliklerle hazırlanan sonsuz triko çeşitlerinin yanı sıra, birbirinden şık denimler ve her ihtiyaca yönelik montlar dikkat çekiyor. Özel kumaşlarla hazırlanan minik detayların yer aldığı şık pantolonlar ise, yeni sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Gömlekler, içinde barındırdığı dikiş esprilerini, çarpıcı detaylarını, deri patch kombinasyonları ile tamamlayarak şimdiden ön sırada yerini almaya hazır. Oduncu ekoseli gömlekler ise, hem şıklığın hem de rahatlığın en önemli göstergesi.
AVVA, 2012 -2013 kış koleksiyonuyla birlikte “akıllı askı sistemini” de geliştirdi. Bu sistem sayesinde birbiri ile kolay kombinlenebilen ürünleri buluşturarak, alışverişlerde zaman tasarrufu sağlayacak. Spor ve klasiği bir arada yorumlamayı seven AVVA erkeği; günlük giyimden özel bir davete, iç giyimden aksesuara kadar aradığı her şeyi bu koleksiyonda bulabilecek.
Editör: TE Bilisim