Galatasaray Spor Kulübü’nün Reda Tekstil ve GS Store ortak çalışması ile gerçekleştirdiği  2012 İlkbahar-Yaz sezonu koleksiyonu İstanbul Maslak'ta Sheraton Hotel'de düzenlenen bir defile ile taraftarlara tanıtıldı. 

Organizasyonu Vizyon Production, Sunuculuğu Atilla SARAL ve Nazlı CANYURT tarafından gerçekleştirilen Koleksiyon tanıtımı, Sarı Kırmızı renklere gönül vermiş Ünlü Mankenler ve Galatasaray Altyapısı’nın birbirinden yetenekli genç sporcularının katılımı ile Atilla Kaplakarslan’ın farklı bir koreografileri ve RED ROUGE FACE DESIGN TEAM Ekibinin Saç ve Makyajları ile sunulan Defile Maslak Sheraton Hotel Balo Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. “Genç Galatasaraylı” koleksiyonu tüm GS Store mağazalarında sarı-kırmızı renklerle tutku ile bağlı taraftarlarımızın beğenisine sunulmuştur.
Koleksiyon tanıtım organizasyonuna, açılış konuşmasını yapmak üzere Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sn. Adnan Öztürk’ün yanı sıra, Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktörümüz Sn. Fatih Terim ve yardımcıları Sn. Ümit Davala ve Sn. Hasan Şaş ve Galatasaray Futbolcuları Bayan Voleybol Takımı Oyuncularaı ve GS Gönül vermiş Ünlüler katılmışlardır.



"Özhan Canaydın Genç Galatasaraylı" temalı defilede İlkbahar-Yaz koleksiyonu tanıtıldı.
Editör: TE Bilisim