Başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar, kendine özgü stiliyle de göz dolduran Sinem Kobal, Markafoni’nin yeni yüzü oldu! Ünlülerle yaptığı işbirlikleriyle gardıroplara stil getiren Markafoni, bu kez online moda alışveriş dünyasında Sinem Kobal ile bahar rüzgarları estiriyor! Kampanya özel çekimlerinde, baharın renklerinin hakim olduğu çiçekli kıyafetler ile turuncu, sarı, mavi, beyaz ve pastel tonlarında çanta ve ayakkabılara modellik eden Sinem Kobal, güzelliğiyle dikkat çekti

Kampanya kapsamında yüzde 90’a varan indirimlerle markafoni üyelerine sunulan seçkin markalar şöyle: Afrodit Exclusive, Burberry, Caractere, Cesare Paciotti, Divas Diamond, ENRICO COVERI, Esprit, Essie, Fendi, Forever New, Givenchy, Guess, GUSTO& ME, Hayashi, Hotiç, Jarin, Kaf’dan by Elaidi, Kapuu, Lacoste, Lanvin, Lilyette, Lolita Lempicka, Matis, Max actor, Melih Yazgan, Naive, Naked Cat, NG STYLE, Olay, Önder Özkan, Park Bravo, Perspective, Piena, Roberto Lorenzo, Seiko, SHOE BOUTIQUE 34, St. Dupont ve Versace. Ünlü Tasarımcı Melih Yazgan’ın kampanya için özel olarak tasarladığı 2 özel kıyafet, kappu’dan şık seçenekler ve Kaf’dan by Elaidi’nin tasarımları da satışa sunuluyor.

Sinem Kobal
CloseUp Stüdyoları’nda yapılan çekimlerde Sinem Kobal, fotoğrafçı Mehmet Erzincan’a poz verdi. Çekimlerin moda editörlüğünü Mert Aslan, prodüktörlüğünü ise Erem Kargül yaptı. Sinem Kobal’ın saçları Ali Yılancı, makyajı ise Gülüm E. imzasını taşıyor. Çekimlerin videosu da Mete Yafet tarafından çekildi.
Editör: TE Bilisim