İbrahim Tatlıses, geçen sene gerçekleştirilen Kral TV Müzik Ödülleri'nde başından vurulduğu ve bunun için tedavi gördüğü için ödülünü alamamıştı. Tatlıses'e bu yıl yeniden "Yaşam Boyu Onur" ödülü verildi. Bastonuyla sahneye çıkan Tatlıses, büyük alkış alırken bir isim o sırada dikkatleri çekti. O isim de Demet Akalın'dı.

Bilindiği üzere Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses arasında magazin gündemine damgasını vuran bir polemik yaşanmıştı.

2008 YILINDA NELER OLMUŞTU?
Demet Akalın, 2008 yılında kiraladığı uçakta bir magazin programı mikrofonlarına "İbo'nun uçağını en çok kiralayan sanatçı benim. Hatta uçağa İbo'dan çok biniyorum. Kendisi cimri olduğu için uçağını fazla kullanmıyor. Yalnız şikayetçiyim. Uçağın içi leş gibi. Deterjan-su falan verin de temizleyeyim. Boş günlerimde gelip temizlemeyi düşünüyorum" demişti.

Habertürk'ün haberine göre; Tatlıses, Akalın'ın bu açıklamasına karşılık "Birileri kalkmış benim uçağıma laf atıyor, leş gibi diyor. Burada bulunan sektördeki insanlar da bilirler ki böyle bir şeyin olması mümkün değil. Havacılık kurallarına uymayan bir uçağı uçurmazlar. Bu bir anlamda suç duyurusu gibi. Eskiden, at, avrat, silah vardı. Atın yerini uçak aldı. İbo'da sosyete oldu ya, at yerine uçağa binmek için uçak aldı. Demet Hanım, uçağımıza laf atmış. Uçak leş gibi demiş. Ben gelir temizlerim diye de espri yapmış. Bunu çok açık söylüyorum. Ben hiçbir zaman leş bir ata binmedim. O, benim nasıl bir binici olduğumu iyi bilir" diyerek yanıt vermişti.

"CENNET DE CEHENNEM DE..."
Bu sözlerden sonra ikili mahkemelik olmuş, bir daha da barışmamıştı. İkilinin arasındaki soğuk rüzgârlar, Kral TV Müzik Ödülleri'ne de damgasını vurdu. Ödül almaya çıkan İbrahim Tatlıses, Demet Akalın tarafından alkışlanmadı. Tatlıses'in sahnede olduğu sıralarda Akalın, Twitter'da şok bir Tweet'e imza attı. Akalın, "Cennet de cehennem de bu dünyada. Ne kadar büyüksün sen Allah'ım" yazdı. Bu mesaj gecenin en çok konuşulan olayı oldu.

Akalın, bu konuyu kendisine soranlara da yanıt verdi. Twitter'da "Bütün gece Ece'yle yaptığımız dedikodunun hesabını kimseye vermem" diyen Akalın, konuyu haber yapanlara da "Onların işine geliyor" yazdı.

"KASTEDİLEN TATLISES'E DEĞİL"
Akalın sonrasında Tatlıses'in menajeri Eyüp Kanat'a da bir mesaj gönderdi. Akalın, "Tatlıses'e ilet mesajımı Eyüpcüğüm. Acil şifalar dilediğimi de. Kastedilen, kendisine değil" dedi. (Akşam Gazetesi)
Editör: TE Bilisim