23 Nisan Törenlerine katılacak miniklerimiz sağlıklarına kavuşabilmek için azimle mücadele ettiler. Küçücük yaşlarına, küçücük bedenlerine rağmen bu mücadelede tüm zorluklara göğüs gererek hayatta kalmayı başardılar. Şimdi büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Onlara armağanı bu değerli bayramda azimleri ile hasta kardeşlerine de sağlıklı çocuklara da örnek olacaklar.

Başta Ankara merkez, İstanbul, İzmir ve Bursa olmak üzere çocuklarımız önce resmi geçit törenlerinde yer alacak, sonrasında 23 Nisan kutlamalarına katılacaklar. Tüm illerimizde yapılacak kutlamaların yanı sıra bu yıl 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI için T.C. Fransa Başkonsolosluğumuzun daveti üzerine Paris’te yapılacak kutlamalara 10 çocuğumuz katılım gösterecek.
Paris’te Disneyland gezisi yapacak ve Eyfel Kulesini ziyarete edecek 10 çocuğun yanı sıra yurdun dört bir yanından lösemili çocuklar ise Bodrum Hapimag Sea Garden Resort ev sahipliğinde düzenlenen etkinliklerde 3 gün boyunca doyasıya eğlenecekler.

LÖSEV ayrıca yurdun dört bir yanında lösemili çocukların 23 Nisanı coşkuyla kutlayacakları etkinlikler düzenliyor.
LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı 1998 yılında 35 çocukla başladığı çalışmalarına bu gün ülkemiz genelinde 11.000 kayıtlı hasta ile devam ederken, lösemili çocuklarının hayata tutunması için dur durak bilmeden mücadelesini sürdürüyor.
Editör: TE Bilisim