30'u aşkın ülkede 550 merkezi ile 0-5 yaş grubu çocukların kendine güven ve yaratıcılıklarına yönelik sosyal, bilimsel aktivite merkezi olan Gymboree Play&Music* Türkiye’nin öncülüğünde ünlü annelerin özel yemek tarifleri kitap oldu. 12 Mayıs Günü Gymboree Play&Music Ulus’ta gerçekleşecek parti ile satışa sunulacak olan kitabın bütün geliri Doğu’da yaptırılacak anaokuluna gidecek. Bu okul Gymboree Play&Music’in Doğu’da yaptırdığı ikinci okul olacak.

Gymboree Play&Music Türkiye’nin Adıyaman’da gerçekleştirdiği 3 derslikli anaokulu projesinin ardından ikinci anaokulunu da hayata geçirmek üzere 150’ye yakın anne, Gymboree organizasyonu altında anlamlı bir yemek kitabı projesi için bir araya geldiler.
Aralarında Kerem Gönlüm’ün eşi Elif Gönlüm, Murat Saygı’nın eşi Gül Gölge, Efe Yazıcı’nın eşi Nazlı Yazıcı, Tayfun Demirören’in eşi Reyhan Demirören ve Banu Aksoy Tarakçıoğlu, Begüm Ayaydın, Ethel Baler, İpek Varol, Seda Çelik, Nina Lodrik, Yeşim Kalkavan ve Zeynep Demirören gibi bir çok ismin de bulunduğu genç anneler, kitap projesinde hem lezzetli ve eğlenceli yemek tarifleriyle, hem de çocukları ile birlikte birbirinden güzel ve sevgi dolu fotoğraflarıyla yer aldılar.

“Gymboree Annelerinden Çocuklarının Çok Sevdiği Yemek Tarifleri” kitabı 12 Mayıs Cumartesi günü kitapta tarifleri yer alan ünlü anneler, çocukları ve tüm yardımseverlerin katılacağı bir parti ile piyasaya çıkıyor.
Editör: TE Bilisim