Menajer Aydın Gaffar, Corona sebebiyle mağdur olan ihtiyaç sahiplerinin faturalarını ödüyor... Gaffar ayrıca, fırınlarda askıya ekmek ekliyor ve erzak yardımında bulunuyor.

Osmanlı döneminden bugünlere gelen 'fırında ekmek askısı' verilen kampanya da önce kendisi ve ailesi adına 100 ekmek ile yardımlara başlayan ünlü menajer yurtdışında yaşayan arkadaşlarından da destek alarak ihtiyaç sahiplerine erzak alışverişi, fatura ödeme gibi yardımlarda bulunuyor.

Aydın Gaffar " Bizim çok güzel örf adetlerimiz var, askıda ekmekte bunlardan birisi. Komşum aç yatarken ben nasıl tok yatacağım diye düşünerek bu kampanyayı başlattım. Sosyal medyadaki paylaşımlarımla bir çok arkadaşımı teşvik ettim ve tabi bu beni çok mutlu etti. 100 ekmek kampanyamız şu anda çok daha büyük rakamlara çıktı. Corona salgınından dolayı mağdur durumda olup instagram üzerinden bize ulaşan insanlara elimizden geldiğince erzak yardımında bulunuyor ve faturalarını ödüyoruz. Biz artık bunu her zaman yapacağız inşallah. Durumu olanlar olmayanlara bu süreçte yardım etmeli " dedi.

Editör: TE Bilisim