Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşınca acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Yakalandığı koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen, yoğun bakımda tedaviye alındı.

Daha sonra 11 yaşındaki oğlu Cansın Sergen’e de koronavirüs teşhisi koyulan Burak Sergen’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Başka bir bilgiye göre doktorların sanatçı Burak Sergen'i entübe edip etmemekte kararsız kaldığı iddia edildi.

OYUNCU BURAK SERGEN'İN ESKİ EŞİNE AÇTIĞI SOYADI DAVASINDA TANIK DİNLENDİ

Burak Sergen, 19 yıl evli kaldıktan sonra boşandığı eski eşi Işıl Sergen'e soyadını kullanmaması için açtığı davada, oyuncu Zafer Kayaokay tanık olarak dinlendi.
İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada taraf avukatları ile tanık Zafer Kayaokay hazır bulundu. Dosyada gizlilik kararı bulunması nedeniyle duruşma salonuna basın ve izleyici alınmadı. Duruşmada Burak Sergen'in yakın arkadaşı Zafer Kayaokay tanık olarak dinlendi. Mahkeme eksik hususların giderilmesi için duruşmayı erteledi.
 

OLAYIN GEÇMİŞİ
Ünlü oyuncu Burak Sergen, meslektaşı Işıl Sergen ile olan 19 yıllık evliliklerini yaklaşık üç yıl önce anlaşmalı olarak sonlandırdı. 60 yaşındaki usta oyuncu, eski eşine Sergen soyadını kullanması için önce izin verdiğini belirtti. Daha sonra Burak Sergen "Artık buna rızam yoktur. Aramızda husumet oluştu. Soyadımı kullanması, özel ve sosyal hayatımda soruna yol açacaktır." diyerek Aile Mahkemesi’ne başvurarak eski eşine soyadı davası açtı.
 

BURAK SERGEN'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Duruşma sonrası koronavirüsten dolayı yoğun bakımda olan Burak Sergen'in sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Zafer Kayaokay, "Burak Sergen'in tedavisi hala yoğun bakımda devam ediyor. Durumu ciddiyetini koruyor. Fakat olumsuz bir durum gerçekleşmedi" dedi

BURAK SERGEN KİMDİR?
9 Şubat 1961 tarihinde Ankara'da doğan Burak Sergen, sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Halen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir.

Konya Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen; 'Kara Sevda', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi yapımlarda boy gösterdikten sonra Kanal D'nin fenoman dizisi 'Sadakatsiz' ile izleyici karşısına çıkıyor.

Editör: TE Bilisim