Twitter üzerinden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e seslenen çok sayıda ünlü isimden sonra, Geçtiğimiz hafta Hürriyet Gazetesinde Hakan Gence ile yaptığı röportajla dikkat çeken ve Türkiye'nin ilk transeksüel güzeli seçilen Çağla Akalın soyunarak tepki gösterdi. Onur Akay Medya köşe yazarı olan trans güzel vücuduna #Çocuklaradokunma, nefret, taciz, tecavüz yazarak twitter'da etkinlik başlattı.

Yüzlerce kişinin tweet gönderdiği Akalın, "Küçük bedenleri iğrenç şekilde emellerine alet edenler,tertemiz bedenleri kirleten şerefsizler.

Belki siz iki memeye odaklanacaksınız ama amaç yerine ulaşmış olacak." dedi.



İşte o tweetler



Ebru Gündeş: 16 yaşında engelli bir kıza 44 gün tecavüz ne demek :( Bunun bedelini nasıl ödeyecek o soysuzlar.Yargıda Cezaları ne olacak görmek istiyorum



Gülben Ergen: #TecavüzlereSessizKalma Balıkesir'de zihinsel engelli olan 16 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği ileri sürülen 3 kişi serbest mi bırakıldı??



Demet Akalın: Yürünecekse bu tecavüz için yürürüm benimle de gelecek bir sürü insan tanıyorum!



Hakan Şükür:
Eminim engelli bir kıza 44 gün tecavüz edildiği iddiası ve 3 zanlı konusunda Sn. @FatmaSahin_ASPB gerekeni yapacaktır


Songül Öden: Balıkesir'de 44 gündür alıkonulan kıza tecavüz ediliyor. Vücudunda tecavüz bulgusuna rastlanıyor. Zanlılar serbest. Allah aşkına susmayın!


Onur Akay: Zihinsel engelli 16 yaşındaki kıza 44 gün boyunca tecavüz eden 3 kişi ile aynı havayı teneffüs etmeye iğreniyorum...


Cenk Eren: Hergün bir taciz tecavüz vakası duyuyoruz ve korkmaya başladım Türkiye çıldırıyormu acaba bu nedir ne iştir neden dir nasıl önlem alınacak ?


Rahşan Gülşan: Engelli kız, tecavüz bulgusuyla 44 gün sonra üç adamın evinde bulunuyor. Adamlar yine serbest yine serbest! Yeterr!



Fatma Şahin: 1/ Balıkesir Edremit'teki tecavüz vakası ile ilgili olarak @ailebakanligi Hukuk Müşavirliğimiz sabahtan bu yana yoğun şekilde çalıştı. 2/ @ailebakanligi Hukuk Müşavirliğimiz davaya müdahil olarak zanlıların tutuksuz yargılanmasına itiraz etti.
Editör: TE Bilisim