Orhan Gencebay, toplantıdan erken çıkıp programa katıldı. Gencebay, canlı yayınlanan Popsatar programında toplantıdan da bahsetti. Gencebay “Son derece önemli konuşmalar oldu. Ben müsaade alarak geldim, sizin beklediğinizi söyledim. Hayırlı uğurlu olsun, her şey çok daha
güzel olacak”
dedi. Bu sırada programın diğer jüri üyesi sanatçı Bülent Ersoy’dan ilginç bir çıkış geldi.

Bülent Ersoy, Gencebay’a, “Sen biz aptallarla konuşmazsın, akıllı seçilmişsin biz de aptallarız heralde” dedi.
Bunun üzerine Orhan Gencebay, “Bunun anlamı şu; dünyanın, ülkemizin büyük sorunları var, onların çözümü için” dedi.

Bülent Ersoy ise “Ben listeyi gördüm, kimin çözeceğini gördüm” sözleriyle tepkisini sürdürdü. Tartışmalar üzerine diğer jüri üyesi Demet Akalın, Bülent Ersoy’a “Başbakan sanatçılara yemek verdi. Sizi de bir saat dinlemişti” hatırlatmasında bulundu. Gencebay da “Başbakan Erdoğan çok güzel bir konuşma yaptı. Tüm değerlerimizin ne olduğunu gördük, ne olacağını gördük” diyerek tartışmaya nokta koydu. 

ERSOY: BAŞBAKAN ÇOK NAZİK BİR İNSAN

Bülent Ersoy Demet Akalın'ın sözleri üzerine, Başbakan Erdoğan'la ilgili olarak Popstar yarışmasında 'Ona sözüm yok, kahvaltıda vardım. En sona kaldı ve ayakta bekledi çok nazik bir insan, kendisine  saldırıldığı zaman bile nezaketle cevap veriyor ki  hafif efe, efeli bir bey.  Ondan o sabır, o nezaket aslında bir anda patlaması beklenirken ama son derece sabırlı. O da Allah korkusundan olsa gerek' diyerek  düşüncelerini anlattı. 


ÖLÜM YERİNE ÇÖZÜM!


Bülent Ersoy daha önce "Çocuğum olsa askere göndermezdim. Kimin için ölüyor ne için ölüyor... Ölüm yerine çözüm..." diyerek düşüncelerini açıklamış, bu yüzden halkı askerlikten soğuttu gerekçesiyle hakkında dava açılmıştı... Sanatçı Popstar'da da "Ölüm yerine çözüm diyenlerden ilki benim demek ki bende akilim" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim