Kudüs'te Mescid-i Aksa cemaatine düzenlenen silahlı saldırının ardından İsrail polisine tepkiler çığ gibi büyüyor. İsrail de çocukların da aralarında bulunduğu birçok sivil hayatını kaybetti. Ünlü isimler yapılan katliama sessiz kalmadı ve sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar ile İsrail'e tepki gösterdi.

İşte ünlü isimlerin tepkileri...

Cüneyt Arkın sosyal medya hesabından; "Acı duyabiliyorsan canlısın, başkasının acısını duyabiliyorsan insansın" mesajını Filistin'de yaşanan bir görselle paylaştı.

Süperstar Ajda Pekkan, silahların gölgesinde ki bir çocuğun fotoğrafını paylaştı.

Megastar Tarkan, "Üzüntüyle izlediğim bu görüntüler İnsanlık adına çok utanç verici ve bir 'insanlık ayıbı' gerçekten. Filistin halkına uygulanan zulmü esefle kınıyorum." notunu paylaştı.  

Şarkıcı Hadise, sosyal medyadan "Filistin de yaşanan insanlık suçuna sessiz kalmayın. Kötülüğe, teröre ve caniliğe sessiz kalmayın. Çocukların öldürülmesine sessiz kalmayın! Free Palestine" mesajını paylaştı.

Gülben Ergen, "Ömrünce ciğerlerin yansın senin! O çocuğun elinde tuttuğu çatal kadar bile değilsin. Ne sen, ne tüfeğin, ne iblis bakışların!" mesajını paylaştı. 

Editör: TE Bilisim