2010 yılında “Külrengi albümüyle müzik severlere “merhaba” diyen genç sanatçı Ercan Avşar kısa sürede müzik çevrelerinden olumlu tepkiler almıştı. Avşar, bu defa da müzik severlerin karşısına “Sabır” isimli single çalışmasıyla geçti.

Eflatun Müzik etiketiyle karşımıza çıkan “Sabır”ın sözü ve müziği Ercan Kızılkaya’ya ait. Aranjörlüğünü Ozan Çolakoğlu’nun yaptığı şarkının video klibinin yönetmen koltuğuna çektiği reklam filmleriyle tanınan Hakkı Görgülü oturdu. Görüntü yönetmenliğini Kadir Yücel’in yaptığı klibin sanat yönetmenliğini ise Melih Oğuzhan üstlendi. İzzet Çapa‘nın
işlettiği Al Jamal’in mekan olarak kullanıldığı “Sabır” klibinde 37 kişilik teknik ekip görev aldı. “Sabır” albümünün kapak fotoğraflarını ise ünlü fotoğraf sanatçısı Ali Eşitmez çekti.

İlk albümü “Külrengi”nden aldığı olumlu tepkilerin kendisini daha iyi işler yapmaya teşvik ettiğini ifade eden Ercan Avşar, “Ben şarkıdaki gibi Sabır’lı bir insanım. Sanat dünyasında merdivenleri yavaş yavaş çıkmaktan yanayım. Her çalışmamda bir öncekinden daha iyi bir sonuç çıkarmaya çalışıyorum. Bu yolda bana destek olan tüm müzisyenlere ve sanatseverlere çok teşekkür ederim” dedi.
Editör: TE Bilisim