Dijital platformdaki yayın hayatının 1. Yılını tamamlamasına sadece birkaç ay kalmış olan Unspoken Mag'in 'AŞK' teması üzerine kurulan Ekim sayısının kapak konuğu Türkiye'nin stil sahibi ve başarılı kadın şarkıcılarından Göksel oldu.
Son albümü, gözümüze çarpan değişimi ve Aşka dair düşündükleri hakkında Unspoken’a özel, Uğur Çokiçli’ye verdiği röportajda Göksel’in iç dünyasına daha yakından tanık olunuyor.

Aynı zamanda Göksel, değişiminin kendisine kattığı tüm özgüveni objektif karşısına geçerek cesurca yansıttı ve Unspoken’ın Ekim sayısı için styling’i Esra Erdem’e ve çekimleri Mehmet Turgut’a ait olan moda çekiminde de yer aldı.

Unspoken Mag’in Yayın Yönetmeni Uğur Çokiçli’nin yaptığı röportajda ‘tutkulu bir kadınım’ diyen Göksel, herkesin çokça gözüne çarpan değişimi ile ilgili olarak ‘tüm kalıplardan sıyrılıp daha özgür yaşadığını’ belirterek işin sırrının insanın kendisini bulmasında olduğunu belirtiyor.

Hayattaki kırılma noktasını “Okulu bırakıp şarkı söylemeye başlamam yaptığım en cesur hareketti!”olarak belirten Göksel, bunun her şeyi bir anda karşısına alabilecek kadar riskli bir karar olduğunu söylüyor.

Meslek hayatı boyunca ‘aşkı ve kariyeri arasında kaldığını söyleyen Göksel ‘Giden gitti hep müzik kazandı’diyor.
Hayatında hiç keşkesi olup olmadığı soran Uğur Çokiçli’ye “Keşke gereksiz şeyler için kendimi üzmeseydim”diyerek özeleştiri yapan Göksel, yaşadığı iyi-kötü her şeyi arkadaşlarıyla paylaştığını, daha sonra şarkıları aracılığıyla herkesle paylaştığını söylüyor.

Sesinin 70’lerdeki şarkıcılara, görüntüsünün de mahcup tavrıyla ve büyüleyici güzelliğiyle hayatımızda yeri olan Türkan Şoray’a benzetildiğini belirten Göksel Mahcup yanıyla yeni yeni barışmaya başladığının’altını çiziyor.

Unspoken Mag'in Ekim sayısında ele alınan 'Aşk' teması için Göksel’e sorulan “Şarkı yazdığınız kahramanları neden tanımıyoruz?” sorusuna karşılık, “Şarkı yazdığım kahramanları kimsenin bilmesini istemiyorum, hatta kendileri bile bilmesin mümkünse!” diyerek tüm samimiyetiyle cevaplıyor.

Aşk için çok şey feda edebileceğini belirten şarkıcı, “Aşkı uzaktan yaşamayı tercih ediyorum, eğer böyle yapmazsam aşk için çok şey feda edebilirim” diyerek anlatıyor hislerini.

Göksel’in, Unspoken için yer aldığı Mehmet Turgut imzalı moda çekiminin ayrıntılarını ve Uğur Çokiçli’nin yaptığı röportajı, derginin Ekim sayısında www.unspokenmag.org adresinde bulabilirsiniz.

UNSPOKEN
Editör: TE Bilisim