Türk Halk Müziği’nin ünlü yorumcusu İzzet Yıldızhan, hafta sonu medya mensuplarına verdiği Brunch’a ilk kez çocuklarıyla birlikte katıldı. Baltalimanı Angel Blue’da yapılan kahvaltıya magazin gazetecileri, internet medyasının  yöneticileri, TV magazin programlarının yapım, yönetici ve muhabirlerinin yanı sıra ünlü radyo programcıları da katıldı.

Yeni yılı Boğaz’da adeta bir medya ordusuyla birlikte karşılayan İzzet Yıldızhan, yeni albümü “Sevgilim” hakkında da açıklamalar yaptı. Turizm sektörüne yaptığı yatırımlar nedeniyle albümümün geciktiğini ifade eden Yıldızhan, “İzmir’de 21 katlı otelimizi yaptık. Hizmete açtık. Geç de olsa asıl işim olan müzik sektörüne, ‘Sevgilim’e kavuştum” dedi. Medya mensuplarının davetine ailece katılmaları nedeniyle İzzet Yıldızhan da 14 yaşındaki büyük oğlu Mustafa ve 9 yaşındaki kızıZelal ile ilk kez medyanın karşısına çıkarak onlara sürpriz yaptı.

Yıldızhan Müzik çalışanlarının da katıldığı kahvaltıda medya mensuplarıyla tek tek ilgilenen ünlü sanatçı onlarla keyifli bir gün geçirme fırsatı buldu. İzzet Yıldızhandavette yeni albüme adını veren “Sevgilim” şarkısını oğlu Mustafa ve kızı Zelal ile birlikte söyleyerek renkli anlar yaşattı.

Ünlü sanatçı hedeflerinin her zamanki gibi büyük olduğunu bu nedenle ekibini daha da güçlendirdiğini açıkladı. Yıldızhan, şirketinin Genel Müdürlüğü’ne Nurettin Soydan’ın getirdiğini ifade ederek, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Güçlü, menajeri Taner Budak, basın  danışmanı Burçin Bal, sosyal medya sorumluları Caner Budak, Metin Coşkun ve Derya Tokmak’ı medya mensuplarına tanıttı. Angel Blue’deki renkli kahvaltıya Yıldızhan’ın ağabeyi Mehmet Yıldızhan, yapımcısı Cafer Özdemir ile albüm ve orkestra yönetmeni Fatih Doğaner de yer aldı.

MEDYA ORDUSU KATILDI
İzzet Yıldızhan ile Yıldızhan Müzik Yapım Genel Müdürü Nurettin Soydan’ın ev sahipliği yaptığı, medya buluşmasına Kanal D Magazin yapımcısı Cebrail Mungan, MGD Başkanı Sinan Tosun, Show TV Magazin Müdürü Reşat Balcıoğlu ile  Show TV magazin sorumlusu Müslüm Demirci, Güneş Gazetesi ve Gastee.com’un yazarı Vehbi Dinçcan, Güneş Gazetesi yazarı İdil Çeliker, Akşam Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu, Güneş Gazetesi Görsel Yönetmeni Ercan Karaca, Flash TV İcra Kurulu üyesi Yavuz Yılmaz, Hürriyet Magazin Şefi Arzu Akbaş Zor, Magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, Güneş Gazetesi Magazin Müdürü İbrahim Şahin, Magazin D haber müdürü Niyazi Hancı, Cem TV Program Koordinatörü Bahri Kayaoğlu, Cem Radyo Yayın Yönetmeni Arslan Güven, Kral FM programcısı Afrikalı Ali, Radyo Turkuaz programcısı Hopdedik Ayhan, magazinci.com haber müdürü Metin Coşkun, İstanbul’un Sesi Radyosu’nun sahibi Ali Osman Kara, Sivridilli.com’dan Ozzy, Klas Dergisi sahibi Muammer Kapucuoğlu, Süper Life Genel Yayın Yönetmeni Gürsü Koçoğlu, Kral TV’den Emin Babacan ve Ahmet Doğuşlu, gazeteci Dursun Karadağ, Okan Alkan Sarıkaya, Gecce.com’dan Eyüphan Kurtçu, Rumeli TV programcısı Şaban Mergül, Karadeniz FM’den Onur Sakar, Sabah Gazetesi’nden Başak Çokan, Hürriyet muhabiri Cenker Tezel, Akşam Muhabiri Samet Aday, FD Medya’dan Muharrem Erdemir, Blue Magazin’den Vedat Yılmaz, Kral FM’den Şener, Karadeniz FM’den Musti, Radyo İlaç’tan İlhan, Delta FM’den Ercan, Medya FM Yayın Koordinatörü Gül Öner ile Medya FM programcısı Emrah Ay ve Gebze FM’den Uğur katıldı.

İzzet Yıldızhan "Sevgilim" şarkısını oğlu Mustafa ve kızı Zelal ile birlikte söyledi. Sanatçı ilk kez çocuklarıyla birlikte objektiflerin karşısına geçti.
Editör: TE Bilisim