Biletleri günler öncesinden tükenen konserde Ekin Uzunlar sahne performansıyla müzik severlerden tam not aldı. Sevilen şarkılarının yanı sıra kemençesiyle de müzikseverlere coşkulu dakikalar yaşatan Ekin Uzunlar, yaklaşık iki saat Sahne performansı sergiledi. Sahne performansı sırasında kendisine sevenleri tarafından, kendi resmi bulunan bir gece lambası ve bir kutu çikolata hediye edildi. Başarılı sanatçı çikolatayı konserinde sevenlerine dağıtırken, bu jestiyle büyük alkış aldı.

Sahne performansı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekin Uzunlar, son dönemde konserlerine olan yoğun ilgiden memnun olduğunu söylerken, müzikal yolculuğunda büyük hayaller kurduğunu söyledi. Avrupa'da bir çok konser verdiğini söyleyen Uzunlar, Amerika ve İngiltere'de sahne performansı sergilemek istediğini sözlerine ekledi. Şarkılarının bir çok ülkede dinlendiğini söyleyen Uzunlar, kemençesiyle dünya klasikleri çalmasının yerli - yabancı müzik severlerin dikkatini çektiğini ve büyük ilgi gördüğünü anlattı. Enstrümanını dünya çapında tanıtmak istediğini söyleyen Uzunlar en büyük hayalini ise şöyle açıkladı: "Beyonce ile sahne yapmak belki size komik gelebilir, gülümsetebilir. Ama kemençemle Beyonceye eşlik etmek tek hayalimdir." "Ülkemizde de Megastarımız Tarkan çalışabilmek benim için muhteşem olur" diyen Uzunlar bir Rap müzisyeni olan Sagopa Kajmer ile de bir projede yollarının kesişmesinden büyük keyif duyacağını vurguladı.

Ülkemizin en prestijli ödül törenlerinden biri olan Altın Kelebek Ödül Töreni ile ilgili de konuşan Ekin Uzunlar, "Altın Kelebek Ödül Töreni'nde adaylıklarımız var. Bu başarıda yalnız değilim. Ekip arkadaşlarıma da borçluyum. Mustafa Ceceli ile yaptığımız çalışmalar çok sevildi. Mustafa Ceceli'ye minnettarım. Altın Kelebek'te İnşaallah ödüle layık görülürüm. Ödülü alırsam bu ödüle özel fanus yaptırıp saklayacağım. Altın Kelebek almak yıllardır hayalim."

Editör: TE Bilisim