5 Mayıs 2012 tarihinde TNT ekranında yayınlanan Çarkıfelek programında, Madonna'ya olan bağlılığını ve sevgisini, müzisyen kimliğiyle ifade etmek için, sanatçının “VOGUE” isimli parçasına bir cover performansı sergileyen Kidil, program sonrasında, performansının video'sunu YouTube'a yükledi ve üzerinden sadece 2 gün geçtikten sonra, başta Madonna'nın Twitter'daki en yüksek takipçi sayısına sahip olan Madonna Nation olmak üzere, tüm fan hesapları "Türkiye'de böyle bir adam var. İzleyin!" mesajıyla, Kidil'in video'sunu paylaştılar.
14 Haziran'da 30. yaşına basacağını belirten Kidil,"Amacım elbette Madonna'nın bu performansımdan haberdar olmasını bir şekilde sağlamaktı ve gün itibariyle bunun gerçekleşmiş olmasını ve menajerinden konseri Golden Triangle'da izlemek üzere almış olduğum daveti, aldığım en anlamlı doğum günü hediyesi olarak addediyorum.
Zira ben satın alana kadar tüm biletler tükenmişti ve show'u izleyemeyecek olduğum için çok üzülmüştüm. Konseri, YouTube'a koyduğum performansımın üzerinden 1 ay kadar kısa bir süre sonra, Madonna'ya 1 metre mesafede durarak, sahnenin en önünden, üstelik kendisinin benim performansımı izlemiş olduğunu bilerek izleyeceğimi söyleseler, inanmazdım. Gerçekleşen bir rüyayı yaşadım ve yaşıyorum." diye konuştu.

serhat kidil & guy oseary
Editör: TE Bilisim