Türk müziğine ayrı bir soluk katan Murat Seçkin ”Seçkin şarkılar” adlı ilk albümüyle müzikseverlerden tam not aldı.

        Barış Manço ile de çalışma fırsatı bulan  '7den 77’ye programında 1996-1999 yılları arasında Türk Müziği sanat danışmanlığı ve İkinci Kahvaltı programının Türk Müziği yönetmenliğini yapan Murat Seçkin, Muzaffer Özpınar  şefliğinde kanun üstadı Halil Karaduman ile birlikte çalışmış Emel Sayın’ın  uzun yıllar vokalistliğini üstlendi.
 Ayrıca birçok bestesi olan Seçkin, TRT başta olmak üzere çeşitli özel radyo ve TV’lerde çeşitli   programlar hazırladı.
Emin Ongan Üsküdar Musiki Cemiyetinde 13 yıl eğitim alan genç sanatçı  bu ilk albümünde yeralan “Kızım” adlı şarkısı bir babanın kızına seslenişi ile birlikte  çocuklarımızın ve özellikle kız çocuklarımızın önemini ve geleceğe  güvenle bakabilmeleri açısından çok önemli mesajlar vermekte…
  Kız çocuğu babası olan başarılı sanatçı Murat Seçkin “Benim için ayrı bir önemi olan ‘Kızım’ adlı şarkı çocuklarımızın toplumda korunması, aydınlık geleceklere bakabilmelerinin sağlanması ve  her türlü şiddetten uzak tutulması açısından da  ailelere önemli mesajlar vermektedir. Çocuklarımızın  geleceği için bu konularda daha duyarlı davranmamız gerekmektedir” diyor.

Elenor müzik şirketi imzasıyla piyasaya çıkan “Seçkin Şarkılar” albümü kısa sürede müzik dünyasında ses getirdi. Bu yeni albümde Türk müziğinin sevilen ismi Hüner Coşkuner’e ait hüzzam bir eserde bulunuyor. 
Editör: TE Bilisim