Usta gitar virtüözü Joe Satriani’nin nefes kesen performansı Sony Music'den yayınlanıyor.
 
            Joe Satriani’nin “Black Swans and Wormhole Wizards” stüdyo albümünden sonra çıktığı 2012 yılındaki “The Wormhole” turnesinin Montreal ayağında kayda alınan konser görüntüleri, “SATCHURATED : Live In Montreal” 2CD, DVD ve Bluray olarak 3 farklı versiyonu ile müzikseverler ile buluşuyor. The Who ve Deep Purple ile de çalışmış olan Grammy ve Emmy ödüllü konser filmi yapımcıları, Pierre ve François Lamoureux tarafından kayda alınan görüntüler, Amerika’da sinemalarda 7.1 Dolby Surround Sound ile ve 3D olarak sanatçının hayranları ile buluşacak.
 
            Şimdiye dek canlı kayıtları ve stüdyo albümleri 10 milyonluk bir satış rakamına ulaşan ve 15 kez Grammy Ödülüne aday olan Joe Satriani diğer usta sanatçılarla gerçekleştirdiği projeler ile de büyük beğeni topladı. Van Halen solisti Sammy Hagar, Michael Anthony ve Red Hot Chili Peppers’ın davulcusu Chad Smith ile birlikte kurduğu  altın plak ödüllü grup Chickenfoot’un yanı sıra “G3” adını verdiği projesi ile de Avustralya’da efsanevi gitaristler Steve Vai ve Steve Lukather ile aynı sahnede yer alacak.
 
            Rock müzik severler ve Joe Satriani hayranlarının arşivlerinde mutlaka yer alması gereken “SATCHURATED : Live In Montreal” şimdi müzik marketlerde!
Editör: TE Bilisim