
Nossa Costa’da önce, Gaziantepli ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Hasan Yıldırım sevilen türkülerle seyirciyi coşturdu. Yıldırım, türküleriyle Anadolu’yu adeta adım adım gezdi ve konuklarını da beraberinde götürdü.
BÜLENT ERSOY NOSSA COSTA’DA AÇIKLADI!
Nossa Costa’da ki programı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ersoy şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
"YENİ BİR AŞK İSTİYORUM!"
DUVARDAN SES VAR, ONDAN YOK!
Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde hastanede yatmakta olan Türk Sanat Müziğinin dev ismi Behiye Aksoy’u ziyaret ettiğini de anlatarak ‘’Ben geldim! Hadi uyan.. dedim ama ses çıkmadı, geldiğimi fark etmedi bile. O kadar dedim ki uyan Behiye hadi diye, duvardan ses geldi ondan gelmedi’’ derken gözlerinin dolması üzerine röportajı yarıda kesti.
KADINLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ!
Basın mensuplarının sorularını cevapladıktan sonra Nossa Costa’da ki programına başlayan Ersoy yaklaşık 3 saat boyunca kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuğa eşsiz bir gece yaşattı. Şehriban İpek imzalı siyah püsküllü elbisesi ile de bayan dinleyicilerinden yoğun ilgi gören Diva, gece boyunca Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerini sevenleri için seslendirdi.
Bülent Ersoy dekoltesiye gözleri kamaştırdı