Azerbaycan'ın Başbakan yardımcısı Musa Memmedov'un kızı Günel Memmedov ile E Müzik'in Yönetim Kurulu Başkanı Erkin Karaman bu akşam Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girdi.

Enderun Balo Salonu'nda dügünde Altay, Faruk K ve Zeynep sahne aldı.



Erkin Karaman ve Günel pastaylı birlikte kestiler

Çırağan Sarayı Enderun Balo salonunda dünya evine giren Günel ve Erkin Karaman mutlulukları görülmeye değerdi. Düğün öncesinde Çırağan Sarayının bahçesinde bir kokteyl veren çifler gelen misafirlerede salona girmeden önce bir süpriz yaptılar. Salona gelen birinci gelin damat gerçek değildi, ikinci gelen gelin damatta gerçek değildiler, salona gerçek olarak gelenler Günel ve Erkin Karaman çifti misafirleri şaka yaparak şok ettiler. Gelen misafirlerde ne olduğunu bir ara anlayamadılar acaba yanlış salona yanlış düğüne mi geldik diye birbirlerine sordular.
Günel hanım Azerbeycan Başbakanı'nın yardımcısı Musa ve Münire Memmedov'un kızıdır. Azerbeycan'dan özel bir uçakla 35 kişilik bir gurup gelin hanımın arkadaşları düğün için gelen misafirlerdi. Düğünde ellerinde Azerbeycan bayraklarıyla beraber danslar ederek gelin ve damadı yanlız bırakmadılar.

Çırağan Sarayındaki davete gelenler arasında Faruk K,Zeynep, Koray Çapanoğlu, Fettah Can ve Cansu, Nurcan Sabur ve eşi, Harun Savaş Aksoylu ve eşi, Musicom ailesi, Süleyman Akar, Turan Karaman, Tuncer Akar, Mustafa Poyraz, Mustafa Öztürk, Mustafa Karaman ve eşi, Handan Karaman, Gönül İsmailbeyli, İsmail İsmailbeyli, Günay Efendiyev, Rauf Memmedov, Rana Memmedov ve daha birçok seçkin davetli düğünde hazır bulundular.
Düğünde Altay da sahne alarak gelen misafirleri müziğe doyurdu. Altay düğün gecesine gelen sanatçı misafir arkadaşlarını da sahneye davet ederek onlarla beraber şarkılar söylediler. Sahne alan sanatçılardan Fettah Can, Faruk K ve Zeynep birbirinden güzel şarkılarla geceye renk kattılar.
Münire ve Musa Memmedov , Handan ve Mustafa Karaman'ın çocukları gelin hanım Günel ve damat bey Erkin Karaman'ın Çırağan Sarayı'ndaki Boğazın eşsiz güzelliğinde ve yemekli düğünleri gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Erkin Karaman ve Günel Memmedov çiftine magazinsortie.com
olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz...


(Haber ve Fotoğraflar: Muharrem Erdemir)
Editör: TE Bilisim